Waarom zal je wachten?

Waarom zal jouw keuze op Berk Parketvloeren vallen?

Heel eenvoudig. Ons motto is:
Wij leveren en plaatsen vloeren zoals wij het bij ons thuis ook zouden willen hebben.

Wij weten als geen ander dat er een ruime keuze is op het gebied van parket, laminaat, en PVC vloeren. Je zoekt de vloer die bij jou past en die match met jouw interieur. Daar willen wij je graag bij helpen. Jij moet tenslotte gebruik maken van je vloer, waar je een lange tijd van wilt genieten.

Daarom realiseren we onze vloeren in duidelijke stappen, gebaseerd op jaren ervaring. Van ons krijg je continu een overzicht in kwaliteit, duurzaamheid en het onderhoud van de vloer. Met uiteraard de juiste service voor het behoud van het beste resultaat op je vloer.

Door middel van ons vakkundig advies en meedenken met jouw wensen, leveren en plaatsen wij een breed assortiment aan kwaliteits- parket, laminaat en PVC vloeren, waarvan nu het grootste deel van onze vloeren zelfs onderhoudsarm zijn, en op vloerverwarming geplaatst kunnen worden.

Wij zijn voor jou dan ook constant op zoek naar de nieuwste technologie op het gebied van vloeren. Welke voor onze klanten zo onderhouds- vriendelijke mogelijk moeten zijn.

Ben jij benieuwd geworden en heb je interesse naar een offerte, vul hiernaast dan je gegevens in.

En ontdek hieronder onze 12 uitgangspunten, waarom Berk Parketvloeren:

 • Duidelijkheid
  Wij garanderen een open, directe persoonlijke benadering en een eerlijke feedback. Wij bieden je altijd een vrijblijvend advies aan, waarin wij onze vloeren-kennis met je delen. Jou wensen kunnen inventariseren en onze dienstverlening kunnen toelichten. Mocht jij een goed gevoel over houden aan dit eerste gesprek, dan hebben we een goede basis op een succesvolle samenwerking.
 • Géén aanbetaling
  Een van ons belangrijke pijler van het bedrijf is creëren van duidelijkheid en het bouwen aan vertrouwen. Wij vinden dat een samenwerking is gebaseerd op wederzijds begrip en vertrouwen. Als jij met ons deze samenwerking aan gaat moeten wij ook de volle vertrouwen hebben in deze samenwerking. Dus zullen wij bij het aankopen van een vloer GÉÉN aanbetaling vragen. Het enige wat wij van jou vragen is dat bij het leveren van de vloer op de dag 60% van de aankoop som is bijgeschreven op onze rekening. Achteraf als de werkzaamheden klaar zijn rest de alleen nog de eindnota. Duidelijkheid en betrouwbaar voor beide partijen.
 • 100% Maatwerk
  Voor ons is ieder persoon uniek. Wij vinden het daarom belangrijk om altijd vanuit het oogpunt van jou visie te werken, waarbij je wensen centraal staan. Onze diensten zijn altijd op maat afgestemd, even als onze prijzen. Voordat wij een opdracht met je aan gaan zullen wij daarom altijd een duidelijke en concrete afstemming van de wensen, en kosten maken. Je staat achteraf dus nooit voor verrassingen.
 • Prijs & kwaliteitsverhouding,en garantie
  Onze prijzen zijn zorgvuldig opgesteld om de kwaliteit en de continuïteit van onze producten en diensten te garanderen. Wij zijn geen stunter op gebied van vloeren en leveren dan geen budget producten, maar wel de aller beste kwaliteitsproducten in ieder prijs segment. En diensten met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding met de juiste garantie.
 • Diversiteit in merken
  Voor vele kwaliteit- merken kunt je bij ons terecht. Zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en duurzaamheid maar ook op de onderhoud vriendelijkheid.
 • CBW Erkend
  Kwaliteit, Vakkennis, Vakmanschap en Betrouwbaarheid zijn de vier belangrijke pijlers van ons bedrijf. Daarbij horen ook de Garantie en Service.
  Tevens zijn we voor je aangesloten bij de branchevereniging CBW woonbranche. Zodat we jullie meer zekerheid kunnen bieden. En hanteren dan ook de levering- en garantie voorwaarden volgens het CBW. Helder, Doorzichtig en volgens Strenge normen en Eisen.
 • Service en ondersteuning, ook na de aankoop
  Betrouwbaarheid gaat verder dan alleen maar een kwaliteit vloer leveren. Service hoort daar ook bij. Daarom bieden wij je meer dan alleen service, ook de ondersteuning na de verkoop van een vloer.
  In o.a. onderhoud advies, verhuur van machines voor het onderhoud, en de juiste onderhoudsproducten voor je vloer.
 • Gratis voor inspectie
  Het leggen van een goede parketvloer begint bij het inzicht te krijgen in de kosten en planning en van de werkzaamheden, maar ook het uitsluiten van problemen op de basis vloer. Hierbij dienen we rekening te houden met volgende facetten. De hardheid, vlakte en rest vochtgehalte van de basis vloer. Om niet voor verrassingen te komen staan zullen wij altijd een voor inspectie voor u doen. Dit uiteraard kosteloos.
 • Gratis onderhoud set
  Daar wij alleen maar kwaliteit willen leveren, en trots op ons geleverde werk zijn willen wij je laten genieten van een prachtige vloer. Of het nu gaat om een laminaat, PVC of parketvloer. Wij leveren je de eerste onderhouds product en adviezen voor jou vloer geheel gratis. Zodat je weet met welk product je vloer het beste kunt blijven onderhouden, en geniet van jaren woongenot op de vloer.
 • Meer dan 17 jaar een betrouwbaar adres
  Wij hebben in de afgelopen 17 jaren al vele tevreden klanten mogen helpen met het uitzoeken van hun vloer. Of het nu gaat om een parket, PVC of laminaatvloer. Berk Parketvloeren is door de jaren heen gewaardeerd met een prachtig cijfer door haar klanten.
  Waar wij dan ook uiterst trots en dankbaar voor zijn.
 • Uitstekend bereikbaarheid
  Met het hedendaagse verkeers problematiek in de Randstad vinden wij het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten. Daarom hebben wij onze locatie zorgvuldig gekozen in de wijk Wippolder te Delft. Je kunt ons dus op ieder moment van de dag gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer, auto of fiets. Tevens kunt bij ons kosteloos parkeren voor de deur.
 • Liefde voor ons werk
  Een van de meest belangrijke redenen om de keuze op ons te laten vallen, is dat wij houden van ons werk. Wij zijn kritisch op onszelf en streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij zijn pas tevreden als JIJ dat ook bent.


Hiermee hebben wij bij meer dan 1000+ klanten naar tevredenheid één of meer
Parket, PVC en Laminaat vloeren geleverd.

Waarom zou je wachten? Maak vrijblijvend een afspraak!

BEL 015 - 2564528 of PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK

Offerte aanvragen?

Omdat onze offertes maatwerk zijn bellen wij je graag terug om alle gegevens door te nemen. Vul hieronder je telefoonnummer in voor een vrijblijvende offerte en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Bel mij terug