Merken en fabrikanten

Merken en fabrikanten

Merken

Berk Parketvloeren kiest zorgvuldig haar leveranciers en onderhoudt een duurzame relatie met deze bedrijven. De merken die Berk Parketvloeren verkoopt zijn uitsluitend kwaliteitsmerken die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. De merken bieden betrouwbaarheid, continuïteit en duurzaamheid maar zijn tevens uitermate onderhoudsvriendelijk.

Alle merken die Berk Parketvloeren verkoopt zijn uitsluitend Europese merken, waarvan een groot deel van de collectie uit Duitsland afkomstig zijn. Deze merken behoren tot de top. Dit biedt u als consument de garantie dat deze vloeren aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. 


Alle merken houden zich bezig met duurzaamheid en leveren uitsluitend hout wat afkomstig is van onder toezicht gestelde gebieden om de boskap te beperken.

Floorify

Floorify 

Floorify biedt (houtvrije) PVC vloeren met de warme en natuurlijke uitstraling van parket aan.
Bauwerk Parkett

Bauwerk Parkett

De collecties parketvloeren van Bauwerk Parkett zijn uiteenlopend en geschikt voor iedere interieurstijl.
ter Hürne

ter Hürne

ter Hürne is een Duits vloerenmerk die hoogwaardige parketvloeren met een uniek design levert.
Meister

Meister

Meister is een Duits vloerenmerk met een breed assortiment van parket en laminaat. Het merk staat synoniem voor vloeren met de hoogste kwaliteit en optimaal comfort.
Bennet & Jones

Bennet & Jones

Het merk Bennett & Jones staat voor hardhouten vloeren met een dosis Britse excentriciteit die wordt weerspiegeld in de collecties en producten.