Lalegno 15-ABC-189-RIESLING-B

Lalegno

Meervoudig genieten

40

jaar ervaring

10

jaar garantie op uw aankoop

< 5 ppm

Pentachlorophenol

Logo Lalegno
Het Belgische parketlabel Lalegno werd een kleine tien jaar geleden gelanceerd en is intussen uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande kwaliteitsmerken in de wereld van het samengesteld parket.


Het meerlagenparket van Lalegno is de vrucht van een diepgeworteld respect voor de natuur en het ambachtelijk geduld van de houtbewerker. Het ruime collectie parket in eiken, bamboe en exotische houtsoorten biedt een duurzame oplossing die maximale stabiliteit van uw vloer garandeert. Lalegno beschikt over jarenlange ervaring, de onontbeerlijke kennis en het aangeboren gevoel om de geheimen van hout te doorgronden.


De houten parketvloeren geven u een prettig gevoel van luxe en comfort, voor een haalbaar budget. Zo krijgt uw thuisgevoel voet aan de grond. Kijk, geniet en pluk ideeën voor uw interieur.

Het onzichtbaar vernuft van een houten eikenvloer:

Wie nadenkt over parketvloeren, denkt automatisch aan eikenhout. Dat is immers de klassieke referentie als het op parket aankomt.


Als symbool van wijsheid speelt de eik al eeuwenlang een bijzondere rol in de menselijke geschiedenis. Het hout van de eik is immers één van de best gekende en meest gebruikte. Het is hard en duurzaam, maar toch vlot bewerkbaar. Eikenhout kent binnenshuis bijzonder veel toepassingen, van sierlijke meubels tot stevige steunbalken. Daarom is het ook een dankbare houtsoort voor vloerbekleding.


De ene eik is de andere niet! Er zijn wereldwijd wel meer dan 50 verschillende eikensoorten gekend. Lalegno gebruikt voor de productie van haar parketvloeren twee types eikenhout, Europees- en Japans Eiken. Lalegno heeft een zeer breed assortiment aan eiken vloeren, zowel voor een klassieke als een moderne uitstraling.

5 voordelen van eiken:

Het stukje natuur dat u met een eiken vloer naar binnen haalt, wordt bovendien almaar mooier en wint met de jaren aan karakter en charme.
Een eiken vloer gaat vele jaren mee, kan goed gerenoveerd worden en is aan te passen aan stijlveranderingen in uw interieur. Eikenhout is bovendien ook bestand tegen insecten en schimmels.
Eikenhout is snel en makkelijk schoon te houden.
Een eiken vloer geeft niet alleen een gevoel van warme gastvrijheid aan uw huis of kantoor, maar voegt ook financiële waarde toe aan uw huis.
Eikenhout laat zich goed kleuren en behandelen waardoor het perfect past binnen elke stijl van interieurinrichting.