Lalegno 15-ABC-189-RIESLING-B

Lalegno

Meervoudig genieten

40

jaar ervaring

10

jaar garantie op uw aankoop

< 5 ppm

Pentachlorophenol

Logo Lalegno

Lalegno

Ongeveer tien jaar geleden werd het Belgische parketlabel Lalegno gelanceerd en sindsdien is het uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande kwaliteitsmerken in de wereld van samengesteld parket. De meerlagenparketvloeren van Lalegno zijn het resultaat van een diepgeworteld respect voor de natuur en het ambachtelijk vakmanschap van houtbewerkers.


Met een ruime collectie parket in eiken, bamboe en exotische houtsoorten biedt Lalegno een duurzame oplossing die maximale stabiliteit van de vloer garandeert. Dankzij jarenlange ervaring, onontbeerlijke kennis en een aangeboren gevoel voor hout, weet Lalegno de geheimen van dit natuurlijke materiaal te doorgronden.


Met Lalegno's houten parketvloeren kunt u genieten van een prachtig gevoel van luxe en comfort, tegen een haalbare prijs. Laat u inspireren door de collectie van Lalegno en geef uw thuis een aangename sfeer.

Het onzichtbaar vernuft van een houten eikenvloer:

Eikenhout is de klassieke referentie als het gaat om parketvloeren. Als symbool van wijsheid speelt de eik al eeuwenlang een bijzondere rol in de menselijke geschiedenis. Het hout van de eik is immers één van de best gekende en meest gebruikte houtsoorten. Het is hard en duurzaam, maar toch vlot bewerkbaar. Eikenhout is daarom ook een populaire keuze voor binnenvloeren, van sierlijke meubels tot stevige steunbalken.


Het is belangrijk om te weten dat er wereldwijd meer dan 50 verschillende eikensoorten zijn. Lalegno, een Belgisch parketlabel, gebruikt twee soorten eikenhout voor hun productie: Europees en Japans eiken. Dit zorgt voor een zeer breed assortiment aan eiken parketvloeren, zowel voor een klassieke als moderne uitstraling.

5 voordelen van eiken:

Een eiken parketvloer brengt een stukje natuur in uw huis en wordt met de tijd steeds mooier. De vloer zal karakter en charme ontwikkelen naarmate de jaren verstrijken.

Eikenhout is snel en makkelijk schoon te houden.
Een eiken vloer geeft niet alleen een gevoel van warme gastvrijheid aan uw huis of kantoor, maar voegt ook financiële waarde toe aan uw huis.
Eikenhout laat zich goed kleuren en behandelen waardoor het perfect past binnen elke stijl van interieurinrichting.

Berk Parketvloeren is trots dealer van Lalegno.