Lamelio - Houtlook Wandpanelen

Lamelio wandpanelen zijn een duurzame en praktische oplossing voor wandbekleding. Ze zijn gemaakt van 92% gerecycled materiaal en hebben een houtstructuur die net echt lijkt. Omdat het geen hout is, zijn de panelen waterbestendig, wat ze ideaal maakt voor badkamers. Bovendien zijn de wandpanelen geluidsabsorberend, waardoor ze bijdragen aan een betere akoestiek in huis.

Bekijk het assortiment van Lamelio:

Vasco Collectie

De Vasco houtlook wandpanelen zijn populair vanwege hun indrukwekkende dikte van de individuele paneelstrips. Ze zijn eenvoudig in het interieurontwerp te integreren en passen in de meeste arrangementen. Door hun driedimensionale karakter worden ze vaak aan de muur en het plafond gemonteerd. De lengte van het wandpaneel is 270 cm en de breedte is 12,2 cm.

Lamelio Vasco Eiken Goud
Lamelio Vasco Eiken
Lamelio Vasco Walnoot

Asti Collectie

De Asti houtlook wandpanelen zijn opvallend door hun slanke lijn. De fijne dwarsdoorsnede geeft de muur een modern en licht karakter. Het subtiele design maakt deze wandpanelen geschikt voor kleinere ruimtes. De lengte van het wandpaneel is 270 cm en de breedte is 12,2 cm.

Lamelio Asti Eiken
Lamelio Asti Zilver
Lamelio Asti Eiken Goud

Milo Collectie

De Milo collectie bestaat uit decoratieve wandpanelen met een unieke opstelling van houtlook panelen. De afwisseling van de lamellen geeft een luxe uitstraling. Deze wandpanelen zullen een prachtige aanvulling zijn op een vrije muur en een bijzondere interieurdecoratie zijn. De lengte van het wandpaneel is 270 cm en de breedte is 12,2 cm.

Lamelio Milo Eiken Goud
Lamelio Milo Walnoot
Lamelio Milo Eiken

Olmo Collectie

De Olmo collectie bestaat uit houtlook wandpanelen die perfect passen in minimalistische interieurs waar eenvoud en veelzijdigheid belangrijk zijn. De simpele vorm van de lamellen zorgt voor een perfecte harmonie met moderne meubels en accessoires. De wandpanelen zullen het expressieve karakter van het interieur benadrukken. De lengte van het wandpaneel is 270 cm en de breedte is 12,2 cm.

Lamelio Olmo Eiken Goud
Lamelio Olmo Zwart
Lamelio Olmo Eiken

Laat u inspireren door luxe wandpanelen voor een stijlvol interieur in onze showroom.