Parketvloer herstellen

Parketvloer schuren

Herstel uw parketvloer weer in oude glorie

Parketvloer schuren

Parketvloer schuren?

Op zoek naar een professionele oplossing voor het schuren of herstellen van uw parketvloer? Bij ons bent u op het juiste adres! Wij beschikken over de meest geavanceerde technieken en machines om uw parketvloer te herstellen tot een prachtige, glanzende en duurzame vloer.


Onze parketteurs gebruiken gespecialiseerde vakwerk, zoals stofarme schuurmethodes, reparatie van de parketvloer en vakkundig advies voor de afwerking van de vloer. Dankzij onze jarenlange ervaring en technische vaardigheden, zorgen we ervoor dat uw vloer er weer jaren tegenaan kan.

.

U kunt kiezen uit diverse soorten afwerkingen, van olie tot lak, we hebben het allemaal. Alles onder volledige garantie, zodat u zeker bent van een kwalitatief resultaat. Laat uw parketvloer weer in oude glorie herstellen en kies voor onze professionele schuur- en herstel service.

Hoe gaan wij te werk:

Inspectie van uw vloer

Inspectie

Eerst maken wij vrijblijvend een afspraak om bij u thuis de vloer te beoordelen en deze in te meten qua vierkante meters en lay-out.

Op maat gemaakt advies

Advies

Aan de hand van het bezoek bespreken wij de

mogelijkheden door, en zullen adviseren wat voor u situatie de beste afwerking is. 

Offerte

Offerte

Nadat het advies is afgegeven zullen wij voor u een gepaste offerte of taxatierapport maken. Hierdoor weet u vooraf exact wat u kwijt bent voor het herstellen van de parketvloer.

vanaf € 30,00 per m²

Schuren en oliën van bestaande vloer

Waarom zou u genoegen nemen met een saaie, versleten vloer, als u er een prachtige nieuwe vloer van kunt maken voor zo'n betaalbare prijs? 


Met onze service, kunt u uw oude vloer omtoveren tot een prachtig ogende, gloednieuwe vloer. Onze ervaren en professionele vakmensen zullen uw vloer grondig schuren, zodat alle krassen en vlekken verwijderd worden. Vervolgens brengen we een nieuwe lak- of olielaag aan om uw vloer te beschermen tegen slijtage en om het een mooie glans te geven. U zult versteld staan van hoe nieuw uw vloer er weer uit zal zien! Als u wilt dat de vloer afgewerkt wordt met lak, wordt er een extra toeslag van €9,95,- per m² in rekening gebracht.


Geldig vanaf 01-01-2024 t/m 31-03-2024.

Schaderapport van uw vloer

Schaderapport

Heeft u schade aan uw vloer opgelopen bijvoorbeeld bij wateroverlast? Wij kunnen vanuit onze exclusieve expertise voor uw verzekering een schaderapport opmaken. Hierin taxeren wij de schade van de vloer en doen we tevens een aanbeveling om de vloer te herstellen. Duidelijk en overzicht, dat is waar wij naar streven.

Ervaart u problemen met uw vloer?