Parketvloer herstellen

Parketvloer schuren

Parketvloer schuren

Bij ons bent u op het juiste adres, voor het laten schuren of het herstellen van uw bestaande parketvloer. Wij bezitten alle technieken en machines om uw parketvloer weer in oude glorie te herstellen. Door middel van gespecialiseerde vakwerk zoals het stofarm schuren en repareren van de parketvloer en het vakkundig advies voor de afwerking van de vloer, kan uw vloer er weer voor jaren tegen aan. U kunt kiezen uit diverse soorten afwerkingen. Maakt u de keuze voor de vloer in de olie of toch liever met een laklaag? Alles is mogelijk! Natuurlijk onder volledige garantie.

Inspectie van uw vloer

Eerst maken wij vrijblijvend een afspraak om bij u thuis de vloer te beoordelen en deze in te meten qua vierkante meters en lay-out.

Op maat gemaakt advies

Aan de hand van het bezoek bespreken wij de

mogelijkheden door, en zullen adviseren wat voor u situatie de beste afwerking is. 

Offerte

Nadat het advies is afgegeven zullen wij voor u een gepaste offerte of taxatierapport maken. Hierdoor weet u vooraf exact wat u kwijt bent voor het herstellen van de parketvloer.

Schaderapport van uw vloer

Heeft u schade aan uw vloer opgelopen bijvoorbeeld bij wateroverlast? Wij kunnen vanuit onze exclusieve expertise voor uw verzekering een schaderapport opmaken. Hierin taxeren wij de schade van de vloer en doen we tevens een aanbeveling om de vloer te herstellen. Duidelijk en overzicht, dat is waar wij naar streven.

Ervaart u problemen met uw vloer?