Laminaat

Laminaat

Enkele voordelen van laminaat:

Designs lijken op parket

Veel van de designs zijn vaak pas op het tweede gezicht van echt hout te onderscheiden.

Aantrekkelijk geprijst

Laminaat is aantrekkelijk geprijst. Voor ieder budget is er altijd een vloer die bij uw huis past.

Perfect op vloerverwarming

Met vloerverwarming is laminaat een perfecte keuze vanwege een lage warmteweerstand.

Laminaat - Berk Parketvloeren

Laminaat is er te kust en te keur

Welke laminaat u ook kiest, het gaat om de sfeer en stijl die bij u past.


Laminaat is in Nederland al jaren niet meer weg te denken uit de huiskamers of slaapvertrekken van de woning. Deze gebruiksvriendelijke vloeren blijven de mensen hedendaags aanspreken door de uitstraling en veelzijdigheid. Daarnaast zijn de prijzen van deze vloeren zeer aantrekkelijk.

Laminaat is in onze collectie ruim vertegenwoordigd met onder andere het kwaliteitsmerken LOFT51 en  ter Hürne. In onze collectie hebben wij een ruime keuze aan moderne designs. Vele designs zijn vaak pas op het tweede gezicht van echt hout te onderscheiden.


Onze collectie laminaat is zorgvuldig geselecteerd met designs van eiken wit tot gerookt eiken, met of zonder V-groef, of een vloertegel die er uit ziet als leisteen of zandsteen. Het laminaat heeft de hoogste kwaliteitsnormen en is op verzoek verkrijgbaar met een reducerende loop- en contact geluiddempende onderlaag.


Onze gehele collectie laminaat voldoet aan de criteria van de hoogste belastingklasse voor het woongebruik. Tevens kunnen wij voor u de vloer vakkundig plaatsen zodat u jaren kan genieten van een prachtige laminaatvloer. Met zoveel verschillende vloeren en service bieden wij voor iedere huis, kantoor of winkel de juiste vloer. Een veelzijdigheid op maat.

Wat is laminaat?

Laminaat bestaat volledig uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. Het hart van de constructie vormt een plaat van gecomprimeerde houtvezels. Op de onderkant daarvan zit een zogenaamd tegenfineer ter stabilisatie. Bij sommige vloeren zit hier ook een geïntegreerde geluidsisolatie.


Op de bovenkant zit het 'gezicht' van de laminaatvloer, het decorpapier.  De bovenste laag (de toplaag) bestaat uit degelijke melaminehars. Dat maakt laminaat ontzettend robuust en gemakkelijk te reinigen.

Bekijk de merken uit ons assortiment laminaatvloeren: