Laminaat

Laminaat

Enkele voordelen van laminaat:

Designs lijken op parket

Veel van de designs zijn vaak pas op het tweede gezicht van echt hout te onderscheiden.

Aantrekkelijk geprijst

Laminaat is aantrekkelijk geprijst. Voor ieder budget is er altijd een vloer die bij uw huis past.

Perfect op vloerverwarming

Met vloerverwarming is laminaat een perfecte keuze vanwege een lage warmteweerstand.

Laminaat - Berk Parketvloeren

Laminaat is er te kust en te keur

Laminaat is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke vloeroptie die perfect past bij elke stijl en sfeer. In Nederland is laminaat al jaren een populaire keuze voor huiskamers en slaapkamers, dankzij de realistische uitstraling en aantrekkelijke prijs.


Onze collectie laminaat van merken zoals LOFT51 en ter Hürne biedt een ruime keuze aan moderne designs, van eiken wit tot gerookt eiken, en is verkrijgbaar met een geluiddempende onderlaag. Onze vloeren voldoen aan de hoogste normen voor woongebruik en kunnen vakkundig worden geplaatst. Kortom, bij ons vindt u de perfecte laminaatvloer voor elke ruimte.


Wat is laminaat?

Laminaat is een type vloerbedekking dat bestaat uit meerdere lagen van houtvezelplaat of kunststof, met een afbeelding van hout of steen op de bovenste laag. Het is een betaalbare en duurzame optie voor mensen die op zoek zijn naar de uitstraling van een houten of stenen vloer, maar niet de hoge kosten of onderhoudseisen willen hebben.


Laminaat is ook een geschikte optie voor mensen die op zoek zijn naar een vloer die gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen krassen, vlekken en slijtage. Bovendien is laminaat gemakkelijk te leggen, wat het een populair keuze maakt voor doe-het-zelvers. Laminaat is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, stijlen en afwerkingen, waardoor er voor elk interieur een geschikte optie is.

Bekijk de merken uit ons assortiment laminaatvloeren: