Origineel Chapel Parket

Chapel Parket

Exclusieve houten vloeren speciaal voor u gemaakt

44

mogelijke kleuren

25

jaar garantie op uw aankoop

4

sorteringen

Welkom in de wereld van Chapel Parket

Bij Chapel Parket wordt eeuwenoude traditie gecombineerd met moderne technieken om de meest prachtige en unieke parketvloeren te creëren.


Onze collectie omvat een breed scala aan stijlen, van strak en modern tot warm en traditioneel, geschikt voor zowel thuisgebruik als commerciële ruimtes. Chapel Parket maakt gebruik van alleen de beste Europees eiken, met respect voor de natuurlijke variantie van het hout.


 Elk product is uniek en het productieproces is volledig in eigen beheer, van de ruwe stammen tot het uiteindelijke vloerdeel. Chapel Parket maakt uw vloer pas als u uw order heeft geplaatst, waardoor uw vloer voor u en alleen voor u is.

Chapel Parket heeft een uitgebreide collectie. Welke collectie past bij u?

Collectie Origineel Chapel Parket

De collectie Origineel Chapel Parket is de kern van het assortiment. Deze vloerdelen zijn gemaakt van Europees eiken en onderscheiden zich door hun authentieke, tijdloze uitstraling. Door het unieke geschaafde oppervlak voelt de vloer warm en natuurlijk aan. Deze collectie is geschikt voor elk interieur, of het nu gaat om een traditioneel of een modern huis.

Collectie Basilica

De collectie Basilica van Chapel Parket is een tijdloze keuze voor degenen die op zoek zijn naar een klassieke uitstraling. Door de afwezigheid van een V-groef sluiten de planken vrijwel naadloos op elkaar aan, wat zorgt voor een eenheid in de vloer. Of u nu een modern of klassiek interieur heeft, de collectie Basilica sluit perfect aan. Een vloer die u bijblijft, door de prachtige klassieke schoonheid.

Collectie Parish

Met de Parish Collectie van Chapel Parket voelt u zich alsof u wandelt op een tapijt van natuur. De houten vloer is niet alleen een visueel genot, maar ook een aangenaam gevoel onder uw voeten. De rijke nerf en fluweelachtige textuur zorgen voor een unieke en levendige uitstraling. Bovendien is deze collectie speciaal behandeld met een borstelproces dat de natuurlijke structuur van het hout benadrukt, terwijl het oppervlak zacht en comfortabel aanvoelt.

Collectie Minster

De Minster Collectie van Chapel Parket is een ode aan de natuur, geïnspireerd door de elementen die het leven zo sterk en prachtig maken. Deze collectie is speciaal ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en karaktervolle vloer die het verhaal van het leven vertelt. Door gebruik te maken van een intens kleuringsproces met 17 behandelingen, wordt de natuurlijke textuur van het hout versterkt en een verweerde uitstraling gecreëerd. De vloeren in de Minster Collectie zijn niet alleen een visueel hoogstandje, maar ook een emotionele ervaring. Zoals een krachtige golven, een onverbiddelijke zon of de energieke sfeer van een stad, deze vloeren zijn gemaakt om te laten zien dat het leven rauw en onvoorspelbaar is.

Collectie Convent

De Convent collectie van Chapel Parket brengt de elegantie van oude kloosters in uw huis met zijn unieke combinatie van eeuwenoude traditie en moderne stijl. Deze vloeren zijn vervaardigd uit massief eiken en hebben een authentieke, verweerde uitstraling dankzij een intens kleuringsproces. De collectie biedt een breed scala van 38 kleuren, waaronder twee types: Convent Kasteelvoeren met ruwgezaagde en geschraapte massief eiken vloerdelen en Convent In Between met samengestelde eiken vloerdelen.


Collectie Cathedral

De Cathedral Collectie van Chapel Parket neemt u mee terug in de tijd met haar authentieke en unieke verouderde uitstraling. Geïnspireerd op de indrukwekkende kathedralen en kastelen van Europa, zijn deze houten vloeredelen een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van onze architectuur. Met de hand geschaafde kanten, opgeruwde plekken en rijke, diepe kleuren geven deze planken een levendige en unieke textuur. Elke plank vertelt haar eigen verhaal, een verhaal van geschiedenis en de geschiedenis in wording. Een waar kunstwerk voor uw vloer. Verkrijgbaar in 38 kleuren.

Berk Parketvloeren is trots dealer van de exclusieve vloeren van Chapel Parket.