Origineel Chapel Parket

Chapel Parket

Exclusieve houten vloeren speciaal voor u gemaakt

44

mogelijke kleuren

25

jaar garantie op uw aankoop

4

sorteringen

Een afgelegen klooster waar eeuwenoude tradities levend worden gehouden. De gebouwen liefdevol onderhouden door de bewoners, die iedere scheur in de muur, iedere knoest in de houten vloer kennen. Hun voeten hebben sporen uitgesleten in de vloeren van de kamers en de gangen. Ze vertellen het verhaal van generatie op generatie. 


Voor elk interieur en iedere smaak is er een Chapel parketvloer, van strak en modern tot warm en traditioneel. Voor thuisgebruik of commerciële ruimtes, grote en kleine oppervlakken, in zowel massief hout als lamelparket. Kie een klassieke vloerplank of een rijk bewerkte cassette, in een keur aan kleuren en afwerkingen.


Voor Chapel Parket wordt alleen het beste Europe Eiken gebruikt. Met respect voor de natuurlijke variantie van het hout zijn alle producten uniek. Het hele productieproces van Chapel Parket is in eigen beheer, van de ruwe stammen tot het uiteindelijke vloerdeel. De vloer wordt pas gemaakt als u uw order heeft geplaatst, dus uw vloer is voor u en voor u alleen.

Het origineel, de collectie waarmee het allemaal begon. Nog net zo populair als in het prille begin, want: tijdloos en schitterend. Thuis in elke omgeving. De vloerdelen in de collectie Origineel Chapel Parket hebben een uniek geschaafd oppervlak dat zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling.
De collectie Basilica geeft een klassieke twist aan een modern interieur of sluit naadloos aan bij een bestaand klassiek interieur. Zonder V-groef sluiten de planken vrijwel naadloos op elkaar aan. Dus de vloer ziet eruit alsof hij uit één stuk hout is gemaakt. Een vloer die u bijblijft; een klassieke schoonheid.
Een houten kwaliteitsvloer onder uw blote voeten voelen heeft iets bijzonders. Een gevoel van geluk en geruststelling, een puur zintuigelijk genot. Maar zelfs het beste kan nog beter. De Parish Collectie van Chapel Parket combineert een rijke nerf met een fluweelzacht oppervlak. Een speciaal borstelproces accentueert de natuurlijke structuur en maakt de aanraking tegelijkertijd buitengewoon zacht. Prachtige knoesten en karakteristieke oneffenheden brengen een vloer tot leven met diepte, textuur en karakter.
Genadeloze golven, een onverbiddelijke zon, 24/7 zin de stad - de vloeren in de Minster Collectie laten het leven zien zoals het is: rauw en onvoorspelbaar. Hun unieke verweerde uitstraling is het gevolg van een intens kleuringsproces dat bestaat uit maar liefst 17 behandelingen. Het speciale maakproces zet de natuurlijke textuur van het hout extra aan. Het resultaat? Een buitengewone vloer.
De collectie Convent heeft waarschijnlijk de sterkste associatie met de naam Chapel. het eeuwenoude van de Cathedral Collectie en het scherpe randje van Hermitage komen samen in een heel bijzondere vloer. Deze planken roepen de romatiek op van een afgelegen bergkapel waar u per ongeluk verzeild raakt, of een verstilde en vergeten middeleeuwse toren. Eenvoudig, maar juist daarom onweerstaanbaar eerlijk en elegant.


Deze vloeren zijn verkrijgbaar in 38 kleuren. Er zijn twee types: Convent Kasteelvoeren - ruwgezaagde en geschraapte, massief eiken vloerdelen met subtiel afgeschuinde kanten; en Convent In Between - ruwgezaagde en geschaapte, samengestelde eiken vloerdelen met subtiel afgeschuinde kanten.

Laat u meevoeren naar het verleden met de Cathedral Collectie. Geïnspireerd op de grote kathedralen en kasten van Europa geven deze houten vloeredelen het begrip 'verouderde vloeren' een heel nieuwe lading. De rijke diepe kleur wordt geaccentueerd door de vlammende kleureffecten op opgeruwde plekken en met de hand geschaafde kanten. Elke plank vertelt zo zijn eigen verhaal. Een verhaal over geschiedenis - en over geschiedenis in wording.


Deze collectie is verkrijgbaar in 38 kleuren. Elke plank is geschraapt voor een ruw uiterlijk. Een bewerking met staalwol zorgt ervoor dat de planken desondanks glad aanvoelen. Gekleurde olie geeft de ruwe plekken op het hout hun vlammende effecten.