Bauwerk Parkett

Bauwerk Parkett

Vloeren gemaakt met Zwitsers vakmanschap

80

jaar toonaangevend op de markt

400

verschillende mogelijkheden

10

jaar garantie op uw aankoop

Bauwerk Parkett - B-protect

Natuurlijke look

Bauwerk Parkett heeft een natuurlijk uitstraling van onbehandeld hout en is

nauwelijks te onderscheiden.

Bauwerk Parkett - B-protect

Weinig onderhoud nodig

Bauwerk Parkett heeft weinig onderhoud nodig. Nooit meer de vloer in de onderhoudsolie zetten en weg met de vlekken. 

Bauwerk Parkett - B-protect

De beste bescherming

Bauwerk Parkett beschermt het hout tegen vuil. De poriën zijn gesloten, dus minder gevoelig voor vlekken en krassen.

Bauwerk Parkett

Bauwerk Parkett is een merk van houten vloeren dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf maakt gebruik van milieuvriendelijke productiemethoden en biedt een brede selectie aan stijlen en kleuren om aan de wensen van elke klant te voldoen.


Bauwerk Parkett vloeren zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële gebouwen en bieden een natuurlijk en warm gevoel aan elke ruimte. Door het gebruik van innovatieve technologieën en vakmanschap garandeert Bauwerk Parkett dat elke vloer aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.


Als je op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle houten vloer, is Bauwerk Parkett zeker een goede optie om in overweging te nemen.

Bauwerk Parkett op vloerverwarming

Bauwerk Parkett leidt de weg in innovatie op het gebied van parketvloeren, met hun unieke opbouw voor vloerverwarmingssystemen. Onze vloeren zijn ontwikkeld in Zwitserland, waar we een voorsprong hebben op het gebied van vloerverwarming in combinatie met hout. Met een lage rc-waarde (vanaf 0,049 m² K/W) zijn onze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming. Dankzij de lage warmteweerstand bespaart u energie en kunt u uw temperatuur zelfs 2 graden lager zetten dan u gewend bent, terwijl de gevoelstemperatuur hetzelfde blijft. Met Bauwerk Parkett kiest u bewust voor energiebesparing, door minder te hoeven stoken om het comfort in uw huis te behouden.

Bauwerk Parkett - Kwaliteitscontrole op b-protect

B-Protect

Bauwerk Parkett biedt een unieke oplossing voor vloeren met de B-protect beschermlaag. Deze innovatieve technologie maakt onze vloeren vlek- en krasbestendig, terwijl ze er nog steeds natuurlijk uitzien. De B-protect laag is bijna niet zichtbaar voor het blote oog, waardoor het hout zijn unieke en matte uitstraling behoudt. Dit betekent dat u niet alleen een duurzame vloer kiest, maar ook een vloer die gemakkelijk te onderhouden is zonder dat u speciale zorg nodig heeft. Kies voor Bauwerk Parkett en geniet van een vloer die zowel mooi als praktisch is.

Bauwerk Parkett - Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Bauwerk Parkett centraal, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Onze houten vloeren zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen voor een lange levensduur.

Bauwerk Parkett maakt uitsluitend gebruik van duurzame houtsoorten en een deel van onze collectie is gecertificeerd volgens de Cradle to Cradle principes. Dit betekent dat alle grondstoffen volledig hergebruikt kunnen worden zonder waardeverlies. Hierdoor garanderen wij u de grootst mogelijke duurzaamheid. Door voor Bauwerk Parkett te kiezen, kiest u bewust voor een milieuvriendelijke en duurzame oplossing.


Gezondheid - Bauwerk Parkett

Gezondheid

Het energielabel A is tegenwoordig verplicht voor nieuwbouwwoningen, wat kan leiden tot lagere energiekosten, maar helaas ook tot een verhoogde concentratie van verontreinigende stoffen in de woning door een gebrek aan luchtcirculatie. Bauwerk Parkett heeft dit probleem al sinds 2010 in de gaten en zet zich in om de concentratie van schadelijke stoffen in uw woning te minimaliseren. Door alleen te werken met hoogwaardige, gecertificeerde en zo veel mogelijk natuurlijke producten, garandeert Bauwerk Parkett niet alleen mooie en duurzame vloeren, maar ook gezonde vloeren voor uw woning.

Bauwerk Parkett Visualizer

Bauwerk Parkett Visualizer

Met de Bauwerk Parkett Visualizer is het gemakkelijk om een voorstelling te maken van hoe een vloer van Bauwerk Parkett eruit zou zien in uw eigen huis. Of u nu een smartphone, tablet of laptop gebruikt, u kunt eenvoudig en snel digitaal uw droomvloer beleven. Met meer dan 200 soorten houten vloeren om uit te kiezen, kunt u in een paar seconden virtueel vloeren in uw eigen woning bekijken. Probeer het nu uit en ontdek de vloer waar u al jaren van droomt!

Bauwerk Parkett biedt een uitgebreide collectie, passend bij alle soort en maten interieurs. Welke collectie past bij u?

Collectie Formpark van Bauwerk Parkett

De creatieve collectie Formpark en Formpark Mini van Bauwerk Parkett bestaan uit twee verschillende lengtes brede planken. Deze hoog kwalitatieve planken kunnen zowel parallel als in een rechte hoek gelegd worden. De mogelijke patronen zijn hierdoor eindeloos; van een levendig scheepsdeck tot aan een speels bloemenpatroon.


De Formpark Mini collectie is geschikt voor kleinere oppervlakten. Hierdoor wordt het mogelijk om maximale creativiteit uit de kleinste ruimtes te halen!


Collectie Formpark is bekroond als winnaar in de categorie “Innovatie Architectuur” tijdens de Iconic Awards 2018. Deze innovatieve collectie is verkrijgbaar in de kleuren Oak Crema, Oak Smoked en Oak.

Collectie Unopark van Bauwerk Parkett

Een uitnodiging tot een aangenaam experiment in uw woonkamer; dat is de collectie Unopark. De vloer sluit aan op verschillende behoeften en stijlen en biedt dus voor ieder wat wils. De veelzijdige vloer leent zich perfect voor maatwerk, zodat ieders interieur optimaal tot zijn recht komt. Zo kan de vloer bijvoorbeeld gelegd worden in een trendy visgraatpatroon. De Unopark collectie is beschikbaar in verschillende houtsoorten zoals eiken, esdoorn, acacia of walnoot.


Benieuwd welke stijl vloer bij uw interieur past? Kom gerust langs voor advies op maat. Wij kunnen samen met u de verschillende stijlen doornemen, zodat uw ruimte volledig tot zijn recht komt. 

Collectie Cleverpark van Bauwerk Parkett

De Cleverpark collectie van Bauwerk Parkett is een echte allrounder en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het past in iedere kamer en heeft een gevarieerd spectrum van houtsoorten. De Cleverpark onderscheidt zich door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Alle planken van de Cleverpark collectie worden met dezelfde passie en vakmanschap in Zwitserland gemaakt, zoals u dat verwacht van een Bauwerk Parkett vloer. Door de unieke lage rc-waarde is de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Collectie Villapark van Bauwerk Parkett

Een weerspiegeling van de oorspronkelijke schoonheid en structuur van het hout. Dat maakt de Villapark collectie van Bauwerk Parkett uniek. De vloer is karakteristiek geborsteld, wat zorgt voor een aangenaam gevoel wanneer u blootsvoets over de vloer loopt. De houtnerven die prachtig zichtbaar zijn in de vloer, zorgen voor een karakteristieke en natuurlijke uitstraling in iedere ruimte. Dankzij de enorme veelzijdigheid in kleuren en houtsoorten leent de vloer zich perfect voor iedere stijl en inrichting. De planken verzekeren een minimale geluidsproductie bij betreding. Dankzij de lage rc-waarde is ook deze vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Collectie Casapark van Bauwerk Parkett

Grote eiken planken van één strook in drie verschillende breedtes. Het Casapark van Bauwerk Parkett met drielaagsstructuur is gemaakt van Europees eiken. De drie verschillende breedtes van de planken kunt u combineren. Hierdoor creëert u een originele en creatieve ruimte. De planken zijn verkrijgbaar in de maten 139, 181 en 221 mm. Weten of dit de geschikte keuze is voor uw woning? Wij geven u graag een advies op maat!

Collectie Trendpark van Bauwerk Parkett

Met de lange, royale planken is de Trendpark collectie allesbehalve gemiddeld. Dit is hét product voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. Door de grote diversiteit aan kleur- en houtsoorten is deze plank geschikt voor verschillende interieurontwerpen. De smalle, lange planken zijn uitstekend voor installatie op vloerverwarming. Dankzij de kernwaarden van Bauwerk Parkett kiest u met deze collectie niet alleen voor een trendy vloer, maar kiest u ook voor duurzaamheid, gezondheid én kwaliteit!

Collectie Monopark van Bauwerk Parkett

Monopark wordt gefabriceerd met hout uit gecontroleerde bronnen in Europa. Het ontwerp, de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en de mogelijkheid om het te installeren op vloerverwarmingssystemen maken dit tot een indrukwekkende collectie. De collectie is verkrijgbaar in drie oppervlaktebehandelingen, een breed scala aan verschillende houtsoorten en een uitgebreid kleurenprogramma. We vertellen u graag over de mogelijkheden in onze winkel! 

Collectie Megapark van Bauwerk Parkett

Van eiken tot sucupira: de Megapark collectie is een klassieker bestaande uit verschillende houtsoorten met een bijzonder rustige sortering. De duurzame houtsoorten in prachtige roodtinten geven ruimtes een exclusieve look and feel. De variatie van nerven en kleuren in de planken zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Megapark is een collectie om door een ringetje te halen voor liefhebbers van exclusiviteit.

Berk Parketvloeren is trots Bauwerk Parkett dealer in de regio Den Haag, Rotterdam en Delft.