Bauwerk Parkett

Bauwerk Parkett

Vloeren gemaakt met Zwitsers vakmanschap

80

jaar toonaangevend op de markt

400

verschillende mogelijkheden

10

jaar garantie op uw aankoop

Bauwerk Parkett - B-protect

Natuurlijke look

Bauwerk Parkett heeft een natuurlijk uitstraling van onbehandeld hout en is

nauwelijks te onderscheiden.

Bauwerk Parkett - B-protect

Weinig onderhoud nodig

Bauwerk Parkett heeft weinig onderhoud nodig. Nooit meer de vloer in de onderhoudsolie zetten en weg met de vlekken. 

Bauwerk Parkett - B-protect

De beste bescherming

Bauwerk Parkett beschermt het hout tegen vuil. De poriën zijn gesloten, dus minder gevoelig voor vlekken en krassen.

Bauwerk Parkett

De hoogwaardige parketvloeren van Bauwerk Parkett zijn uitsluitend van duurzame houtsoorten gemaakt in Zwitserland. De Zwitserse vloeren van hoge kwaliteit worden vervaardigd met precisie, passie en juist vakmanschap.


De collecties van Bauwerk Parkett zijn zeer uiteenlopend en geschikt voor iedere interieurstijl. Bauwerk Parkett onderscheidt zich niet alleen door de veelzijdigheid aan stijlen, het bedrijf is ook zeer innovatief. De vloeren kunnen namelijk gecombineerd worden met vloerverwarming, een unieke eigenschap die zeker niet voor elke houten vloer geldt. 


Duurzaamheid, gezondheid en design staan hoog in het vaandel bij dit gerenommeerde merk. Met Bauwerk Parkett creëert u een unieke sfeer in uw woning!


Benieuwd hoe Bauwerk Parkett in uw woning staat? Upload een foto van uw eigen kamer via de Bauwerk vloerenstudio en visualiseer de vloer in uw foto. Zo kunt u gemakkelijk een indruk krijgen van een Bauwerk Parkett vloer in uw woning!

Bauwerk Parkett op vloerverwarming

Bauwerk Parkett is de koploper onder de parketvloeren als het op innovatie aankomt. Een mooi bewijs daarvan is het unieke opbouw voor vloerverwarmingssytemen.


In Zwitserland heeft de ontwikkeling van vloerverwarming in combinatie met hout een behoorlijke voorsprong. Door de lage rc-waarde (al vanaf 0,049 m² K/W)  zijn de vloeren van Bauwerk Parkett uitermate geschikt voor vloerverwarming: door deze lage warmteweerstand is de vloer namelijk energiebesparend. U kunt uw temperatuur zelfs tot 2 graden lager zetten dan dat u gewend bent en dankzij de vloer blijft de gevoelstemperatuur hetzelfde.


U hoeft bovendien nog maar minimaal te stoken, om het klimaat in uw huis aangenaam te houden. Kiezen voor Bauwerk Parkett, is dus bewust kiezen voor energiebesparing!

Bauwerk Parkett - Kwaliteitscontrole op b-protect

B-Protect

In iedere collectie van Bauwerk Parkett zijn vloeren verkrijgbaar met een B-protect beschermlaag. Dit houdt in dat de vloer bestand is tegen vlekken, beschermd is tegen krassen en een natuurlijke look heeft. De verzegelingslaag vereist geen speciale zorg en is daarom makkelijk te onderhouden. De B-protect laag is overigens amper zichtbaar voor het blote oog. Zo blijft het hout de unieke, natuurlijke en matte uitstraling behouden. Zo kiest u niet alleen voor een duurzame vloer, maar ook voor gemak!

Bauwerk Parkett - Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bij Bauwerk Parkett staat duurzaamheid voorop. Voor het milieu én voor uw portemonnee. De aankoop van deze houten vloeren zijn namelijk voor de lange termijn, dankzij de zeer hoge kwaliteit.


Bauwerk Parkett maakt uitsluitend gebruik van duurzame houtsoorten en een gedeelte van de collectie is ‘Cradle to Cradle’ gecertificeerd. Dat betekent dat alle grondstoffen volledig hergebruikt kunnen worden, zonder waardeverlies. Bauwerk Parkett garandeert u op deze manier de grootst mogelijke duurzaamheid. Kiest u voor Bauwerk Parkett, dan kiest u bewust!

Gezondheid - Bauwerk Parkett

Gezondheid

Iedere nieuwbouwwoning moet tegenwoordig voorzien zijn van het energielabel A. Dat is prettig voor de energiekosten, maar vaak minder goed voor de gezondheid. Verontreinigende stoffen uit bouwcomponenten concentreren zich namelijk in de ruimte, door een gebrek aan luchtcirculatie. Bauwerk Parkett onderzoekt dit al vanaf 2010. Doordat het bedrijf zelf alleen met hoogwaardige gecertificeerde en zoveel mogelijk met natuurlijke producten werkt, beperken zij de concentratie van schadelijke stoffen in uw woning. Daarom staat Bauwerk Parkett niet alleen voor mooie en duurzame vloeren, maar ook voor gezonde vloeren!

Bauwerk Parkett Visualizer

Bauwerk Parkett Visualizer

Heeft u moeite met het inbeelden van een vloer van Bauwerk Parkett in uw huis? Dan helpt de Bauwerk Parkett Visualizer u! Maak het u gemakkelijk met uw smartphone, tablet of laptop en beleef uw droomvloer heel eenvoudig digitaal. Met de Visualizer kunt u in een paar seconden virtueel een grote verscheidenheid (ruim 200 soorten) aan houten vloeren in uw eigen woning bekijken. Probeer het uit en vind uw droomvloer!

Bauwerk Parkett biedt een uitgebreide collectie, passend bij alle soort en maten interieurs. Welke collectie past bij u?

True Colours Edition van Bauwerk Parkett

In samenwerking met de Duits-Deense interieurontwerper Gesa Hansen heeft Bauwerk Parkett de True Colours Edition gelanceerd. Geïnspireerd door de natuur, door haar flair voor design en liefde voor hout als materiaal, werkte ze samen met Bauwerk Parkett om vier fascinerende genuanceerde kleuren te ontwikkelen. Geef uw ruimte karakter. Zowel thuis, in bars, restaurants als boetieks. Bauwerk Parkett maakt het mogelijk!

Collectie Formpark van Bauwerk Parkett

De creatieve collectie Formpark en Formpark Mini van Bauwerk Parkett bestaan uit twee verschillende lengtes brede planken. Deze hoog kwalitatieve planken kunnen zowel parallel als in een rechte hoek gelegd worden. De mogelijke patronen zijn hierdoor eindeloos; van een levendig scheepsdeck tot aan een speels bloemenpatroon.


De Formpark Mini collectie is geschikt voor kleinere oppervlakten. Hierdoor wordt het mogelijk om maximale creativiteit uit de kleinste ruimtes te halen!


Collectie Formpark is bekroond als winnaar in de categorie “Innovatie Architectuur” tijdens de Iconic Awards 2018. Deze innovatieve collectie is verkrijgbaar in de kleuren Oak Crema, Oak Smoked en Oak.

Collectie Unopark van Bauwerk Parkett

Een uitnodiging tot een aangenaam experiment in uw woonkamer; dat is de collectie Unopark. De vloer sluit aan op verschillende behoeften en stijlen en biedt dus voor ieder wat wils. De veelzijdige vloer leent zich perfect voor maatwerk, zodat ieders interieur optimaal tot zijn recht komt. Zo kan de vloer bijvoorbeeld gelegd worden in een trendy visgraatpatroon. De Unopark collectie is beschikbaar in verschillende houtsoorten zoals eiken, esdoorn, acacia of walnoot.


Benieuwd welke stijl vloer bij uw interieur past? Kom gerust langs voor advies op maat. Wij kunnen samen met u de verschillende stijlen doornemen, zodat uw ruimte volledig tot zijn recht komt. 

Collectie Cleverpark van Bauwerk Parkett

De Cleverpark collectie van Bauwerk Parkett is een echte allrounder en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het past in iedere kamer en heeft een gevarieerd spectrum van houtsoorten. De Cleverpark onderscheidt zich door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Alle planken van de Cleverpark collectie worden met dezelfde passie en vakmanschap in Zwitserland gemaakt, zoals u dat verwacht van een Bauwerk Parkett vloer. Door de unieke lage rc-waarde is de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Collectie Villapark van Bauwerk Parkett

Een weerspiegeling van de oorspronkelijke schoonheid en structuur van het hout. Dat maakt de Villapark collectie van Bauwerk Parkett uniek. De vloer is karakteristiek geborsteld, wat zorgt voor een aangenaam gevoel wanneer u blootsvoets over de vloer loopt. De houtnerven die prachtig zichtbaar zijn in de vloer, zorgen voor een karakteristieke en natuurlijke uitstraling in iedere ruimte. Dankzij de enorme veelzijdigheid in kleuren en houtsoorten leent de vloer zich perfect voor iedere stijl en inrichting. De planken verzekeren een minimale geluidsproductie bij betreding. Dankzij de lage rc-waarde is ook deze vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Collectie Casapark van Bauwerk Parkett

Grote eiken planken van één strook in drie verschillende breedtes. Het Casapark van Bauwerk Parkett met drielaagsstructuur is gemaakt van Europees eiken. De drie verschillende breedtes van de planken kunt u combineren. Hierdoor creëert u een originele en creatieve ruimte. De planken zijn verkrijgbaar in de maten 139, 181 en 221 mm. Weten of dit de geschikte keuze is voor uw woning? Wij geven u graag een advies op maat!

Collectie Trendpark van Bauwerk Parkett

Met de lange, royale planken is de Trendpark collectie allesbehalve gemiddeld. Dit is hét product voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. Door de grote diversiteit aan kleur- en houtsoorten is deze plank geschikt voor verschillende interieurontwerpen. De smalle, lange planken zijn uitstekend voor installatie op vloerverwarming. Dankzij de kernwaarden van Bauwerk Parkett kiest u met deze collectie niet alleen voor een trendy vloer, maar kiest u ook voor duurzaamheid, gezondheid én kwaliteit!

Collectie Monopark van Bauwerk Parkett

Monopark wordt gefabriceerd met hout uit gecontroleerde bronnen in Europa. Het ontwerp, de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en de mogelijkheid om het te installeren op vloerverwarmingssystemen maken dit tot een indrukwekkende collectie. De collectie is verkrijgbaar in drie oppervlaktebehandelingen, een breed scala aan verschillende houtsoorten en een uitgebreid kleurenprogramma. We vertellen u graag over de mogelijkheden in onze winkel! 

Collectie Megapark van Bauwerk Parkett

Van eiken tot sucupira: de Megapark collectie is een klassieker bestaande uit verschillende houtsoorten met een bijzonder rustige sortering. De duurzame houtsoorten in prachtige roodtinten geven ruimtes een exclusieve look and feel. De variatie van nerven en kleuren in de planken zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Megapark is een collectie om door een ringetje te halen voor liefhebbers van exclusiviteit.

Berk Parketvloeren is trots Bauwerk Parkett dealer in de regio Den Haag, Rotterdam en Delft.