Meister

Meister

Puur natuur in uw huis

5

soorten verschillende collecties

1.000

verschillende mogelijkheden

35

jaar garantie mogelijk op je aankoop

Meister

Meister is een Duits vloerenmerk met een breed assortiment. Sinds vele jaren ontwikkelen en produceren zij met veel passie producten voor ruimtes vol leven. Op de locatie in Rüthen-Meiste is het de dagelijkse taak van Meister om de producten  te perfectioneren en u daarmee altijd een compleet assortiment te kunnen bieden.


Berk Parketvloeren heeft al jarenlang, naar volle tevredenheid van tientallen klanten, Meister in haar collectie. Meister staat synoniem voor vloeren met de hoogste kwaliteit, perfecte optiek en optimaal comfort. 

Bekijk het assortiment van Meister:

Parketvloeren

Meister parket betekent Longlife-parket, want het gaat bijzonder lang mee en is robuust. De reden daarvoor is de speciale technische opbouw met een extreem stevige en hoogwaardige tussenlaag van HDF. Deze stabiliseert het oppervlak en maakt dit grotendeels ongevoelig voor belasting door druk. Door de zware HDF-plaat is Meister parket bovendien zeer geruisloos: meer massa betekent minder vibratie. Door de toepassing van een HDF-tussenlaag wordt het eigen gewicht van het parket vergroot met zo´n 50 procent. Het resultaat is minder vibratie en minder akoestiek.

Meister Parketvloer - Residence Eik Authentic Wit - PS 500 8563
Meister Parketvloer - Eik Rustiek Crèmewit - PC 200 8489
Meister Parketvloer - Eik Country White  - PC 400 8585

Nadura vloeren

Nadura is een vloer die de voordelen van twee soorten vloeren verenigt. Nadura is net zo warm als een houten vloer, maar tegelijkertijd net zo robuust en degelijk als tegels. Nadura is zeer eenvoudig te reinigen, is lekker warm voor de voeten en daarbij zo degelijk dat ook harde voorwerpen haast geen schade kunnen aanrichten. Terwijl keramische tegels bij een flinke stoot barsten of scheuren, ontstaan er bij Nadura slechts kleine deuken of krassen, die meestal weer gecorrigeerd kunnen worden. In tegenstelling tot tegels kan Nadura zwevend (zonder lijmen) worden gelegd.

Nadura - Meister
Nadura - Meister
Nadura - Meister

Design vloeren

Design vloeren van Meister zijn ongecompliceerde vloeren en gemaakt voor gezond- en mooi wonen. Moderne oppervlakken gaan hier gepaard met innovatieve productietechnologieën. Zo worden vloeren de vloeren gemaakt met een perfect design die zeer robuust en gemakkelijk te reinigen zijn. Meister design vloeren zijnbovendien het gezonde alternatief voor vinyl, want in goede designvloeren zitten geen pvc en geen schadelijke weekmakers. Daarom hebben alle design vloeren het milieukeurmerk Blauwe Engel.

Design Vloeren - Meister
Design Vloeren - Meister
Design Vloeren - Meister

Laat u inspireren door onze Meister vloerenstudio

arrow_drop_up arrow_drop_down