Meister

Meister

Puur natuur in uw huis

5

soorten verschillende collecties

1.000

verschillende mogelijkheden

35

jaar garantie mogelijk op je aankoop

Meister

Meister is een Duits vloerenmerk met een breed assortiment. Sinds vele jaren ontwikkelen en produceren zij met veel passie producten voor ruimtes vol leven. Op de locatie in Rüthen-Meister is het de dagelijkse taak van Meister om de producten  te perfectioneren en u daarmee altijd een compleet assortiment te kunnen bieden.


Berk Parketvloeren heeft al jarenlang, naar volle tevredenheid van tientallen klanten, Meister in haar collectie. Meister staat synoniem voor vloeren met de hoogste kwaliteit, perfecte optiek en optimaal comfort. 

Bekijk het assortiment van Meister:

HD400 Lindura

Duurzaam. Robuust. Voor alledaagse uitdagingen. Dat is de Lindura houten vloer. En precies dat maakt deze vloer dé houten vloer van de toekomst. Voor de productie van zijn oppervlakken hebben we slechts 1/8 van het hout nodig dat voor een traditionele meerlaagse parketvloer wordt gebruikt. Hoe gaat dat? Met een innovatief productieproces! De zogeheten Wood Powder-technologie zorgt ervoor dat de zuinige toplaag van echt hout extra stabiel is onder indrukken. Wood Powder is een fijne mix aan materialen van houtvezels, minerale stoffen en overige additieven. Deze wordt stevig met het houtoppervlak samengeperst - een stabiele verbinding voor een houten vloer die echt geschikt is voor het dagelijks leven met maar liefst 25 jaar garantie bij woongebruik!

Meister Lindura HD400
AANBIEDING: € 79,15 per m²

HD400 Lindura Ultra mat gelakt 270 mm breed

  • 25 jaar garantie bij woongebruik;
  • Rondomlopende V-voeg;
  • 24 uur waterbestendig door AquaStop-impregnering;
  • Beschikt over een bewezen antibacteriële werking.

Geldig vanaf 26-09-2022 t/m 31-12-2022.

Meister Lindura HD400
Meister Lindura HD400
Meister Lindura HD400

Laat u inspireren door onze Meister vloerenstudio