arrow_drop_up arrow_drop_down
True Colours Edition - Bauwerk Parkett

True Colours Edition van Bauwerk Parkett

Planken met een intens diepte-effect

Verkrijgbaar vanaf mei 2020

True Colours Edition - Bauwerk Parkett

True Colours Edition van Bauwerk Parkett

In samenwerking met de Duits-Deense interieurontwerper Gesa Hansen heeft Bauwerk Parkett de True Colours Edition gelanceerd. Geïnspireerd door de natuur, door haar flair voor design en liefde voor hout als materiaal, werkte ze samen met Bauwerk Parkett om vier fascinerende genuanceerde kleuren te ontwikkelen. Geef uw ruimte karakter. Zowel thuis, in bars, restaurants als boetieks. Bauwerk Parkett maakt het mogelijk!


De nieuwe, meerlagige 'Next'-coating van Bauwerk Parkett verbetert perfect de prachtige natuurlijke kleuren van de nieuwe editie, waardoor de collectie een intens diepte-effect krijgen. Dit resulteert in een duidelijk natuurlijke look die de originaliteit van de True Colours edition en het unieke karakter van elke plank onderstreept, in al zijn facetten. De True Colors is verkrijgbaar als grote planken met 1 strook in het formaat van de Villapark collectie.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden uit de True Colours Edition van Bauwerk Parkett:

True Colours Edition - Bauwerk Parkett
True Colours Edition - Bauwerk Parkett

Wenst u meer informatie over de True Colours Edition van Bauwerk Parkett?

Trees for All

Berk Parketvloeren is partner van Trees for All

Voor ieder verkochte vloer zal Berk Parketvloeren een bijdrage maken om een boom te planten in Bolivia of Oeganda. Bij oplevering van uw vloer krijgt u een certificaat als bewijs van het planten.


Naast dat leveranciers van Berk Parketvloeren gecertificeerd zijn volgens PEFC, FSC en Greenguard willen wij graag nog een stapje extra doen in ons duurzaamheidsbeleid om de wereld een stukje duurzamer te maken.