Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

ROYL vloer Onderhoud

Royl vloer onderhoud producten

Is jou vloer afgewerkt met de Royl Oil producten? Dan heeft jouw vloer de natuurlijke, duurzame en zeer bestendige olie bescherming gekregen.

royl oil (1)De Royl Oil en Rigostep Royl geoliede oppervlakte zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Ook al zijn de oppervlakte onderhoudsvriendelijk,  dan heb je toch een klein beetje onderhoud nodig. Want een vloer heeft nogal wat te verduren.

Stofzuigen en de vloer regelmatige licht vochtig dweilen met de Royl milde reiniger of de Royl voedende zeep, geeft de vloer voldoende bescherming tegen vuil en vlekken en blijft de vloer mooi. Naar behoefte dient de vloer (plaatselijk) of jaarlijks te worden opgefrist met de Royl onderhoudsolie.royl logo (2)

Royl Oil 2k is een olie die bestaat uit een unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën en een B component. Royl Oil 2k kan worden toegepast op parket, meubelen, ander houten oppervlakken en bamboe. Royl Oil 2k impregneert, voedt en vult tot diep in de poriën en polymeriseert tot een taaie, dichte beschermlaag. Deze laag wordt na droging erg water en alcohol bestendig. Royl Oil 2k vult de poriën, waardoor één laag voldoende is om de vloer te beschermen en op kleur te brengen. De gedroogde laag voorkomt indringing van vuil en vocht, u krijgt dus geen waterkringen of vlekken, barst en bladdert niet en mag worden toegepast op oppervlakken die in aanraking komen met levensmiddelen.

Hier kan je de ROYL Onderhoudswijzer downloaden.

Comment Section

0 reacties op “ROYL vloer Onderhoud

Plaats een reactie


*