De PVC-vloeren van Floorify

Floorify

PVC vloeren met een natuurlijke uitstraling

100%

Watervast

25

jaar garantie op uw aankoop

0%

weekmakers

Floorify

Floorify staat voor PVC vloeren met de warme en natuurlijke uitstraling van parket, Deze hoogwaardige kwalitatieve vloeren uit België bieden bovendien ultiem gebruikersgemak en zijn daardoor geschikt voor elke (woon)ruimte. De vloeren zijn gemaakt van sterk materiaal, waterdicht en hebben een prachtige uitstraling. De Floorify vloeren zijn te verkrijgen in diverse kleuren, eenvoudig in onderhoud en daarmee geschikt voor iedere stijl.
Floorify - Sterk Materiaal

Het sterke materiaal van Floorify 

In een huis moet geleefd worden. De vloeren van Floorify kunnen daarom gelukkig wel tegen een stootje. U hoeft zich geen zorgen te maken over spelende kinderen of een ongelukje met water. De materialen waaruit de vloer bestaat zijn zeer sterk; hierdoor laten zware, vallende voorwerpen geen sporen na op de vloer. Een duurzame keuze!

Floorify - Rigide Vinyl

Floorify, rigide vinyl

De vloeren van Floorify zijn rigide en bestaan uit vier lagen. Dit betekent dat de vloeren voldoende stijf zijn om de panelen naast zich weg te duwen in de uitzettingsvoegen. Hierdoor blijft de kopse kant op z’n plek, in plaats van dat deze omhoog geduwd wordt. Zo bent u verzekerd van een strak gelegde vloer.

 

Weekmakers kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid, toch worden ze soms bij de productie van PVC gebruikt om het materiaal; soepel te houden. Omdat weekmakers slecht zijn voor uw gezondheid én voor het milieu, zijn de vloeren van Floorify zonder weekmakers vervaardigd. Hierdoor kunt u met een gerust hart een Floorify vloer in uw woning realiseren, zonder dat er gevaarlijke stoffen vrijkomen. 

 

Floorify - De watervastheid van Floorify

De watervastheid van Floorify 

Dankzij de vloeren van Floorify kunt u met een gerust hart per ongeluk een glas water laten vallen, nat uit de douche stappen of royaal dweilen. De vloeren zijn namelijk 100% waterbestendig. Zo kunt u met gemak de vloer door uw gehele woning laten doorlopen, inclusief de badkamer. De vloer is met hoogwaardige kunststof gemaakt. Hierdoor zwelt de vloer niet op als het in aanraking komt met water. Ultiem gebruikersgemak!

Floorify - Comfortabel warm

Comfortabel warm

Doordat de vloeren van Floorify snel de omgevingstemperatuur aannemen, voelt uw vloer heerlijk warm aan. Zo hoeft u niet te haasten naar een badmatje als u uit de douche stapt of snel uw pantoffels aan als u uit bed stapt. De vloer voelt aangenaam aan met blote voeten. Lekker comfortabel!

Floorify - De vloer leggen is kinderspel

De vloer leggen is kinderspel 

De vloeren van Floorify kunt u binnen no-time aan elkaar klikken. Door de makkelijk klikbare vloeren, is het leggen ervan een gemakkelijke klus, ook voor de klussers met weinig ervaring. De vloer kunt u op ieder ondergrond leggen, daarom is het niet noodzakelijk uw oude vloer te verwijderen. U rolt de ondervloer over de bestaande vloer uit en vervolgens kunt u daarboven de Floorify vloer plaatsen.

Floorify beschikt over drie verschillende collecties:

Bezoek de collecties van Floorify bij ons in de showroom