Floorify - Berk Parketvloeren
arrow_drop_up arrow_drop_down
Floorify

Floorify

Een wereld van verschil

100%

Watervast

0%

weekmakers

25

jaar garantie op uw aankoop

Floorify logo

Floorify

Floorify is een Belgisch merk die hoogwaardige kwalitatieve PVC vloeren fabriceert. De PVC vloeren van Floorify brengen twee werelden bijeen namelijk de warmte van parket en de meest absolute gebruiksgemak.


De collectie bestaat uit een minerale kern ingebonden door PVC. Vervolgens is er op de minerale kern een natuurgetrouwe decorlaag aangebracht. Daarna is de plank afgesloten met een extra dikke beschermingslaag van PU-lak.

Floorify - Duurzaam materiaal

Sterk materiaal

Bij traditionele PVC vloeren zijn de vloerpanelen erg soepel. Bij opwarming door bijvoorbeeld direct zonlicht worden ze zelfs ronduit "slap" en gaan bovendien uitzetten. Daarbij missen ze de stijfheid om de panelen naast zich weg te duwen. Resultaat: de vloer zet uit op zijn zwakste plek en duwt de kopse kanten van de panelen omhoog.


Floorify PVC planken zijn rigide, net zoals parket en laminaat. Bij uitzetting gaan ze zich dan ook als parket of laminaat gedragen: de afzonderlijke vloerpanelen zijn voldoende stijf om de panelen naast zich weg te duwen zodat de vloer uitzet in zijn uitzettingsvoeg. De uitzetting van de Floorify PVC vloeren is trouwens uiterst beperkt dankzij hun bijzonder goede dimensionele stabiliteit. Daarom is een uitzettingsvoeg van slechts 5mm rondom rond de vloer voldoende.

Floorify - Watervast

Watervast

Floorify PVC vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis.


Floorify PVC vloeren zijn, tot in zijn diepste kern, 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. In tegenstelling tot producten op basis van houtvezels (parket, laminaat) kan Floorify dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage.

Floorify - Comfortabel

Comfortabel

Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify PVC vloer en comfort ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.


Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer.

Bekijk de collectie vloeren van Floorify

Interesse in een PVC vloer van Floorify? Contacteer ons.