Bennett & Jones - Logo

Bennett & Jones

Het merk Bennett & Jones staat voor hardhouten vloeren met een dosis Britse excentriciteit die wordt weerspiegeld in de collecties en producten. Bennett & Jones zien hun collectie gemaakt door ambachtslui en designers. Het ontwerpprincipe is eenvoudig maar uitdagend: het combineren van traditionele handwerktechnieken met andere stijlen om een onconventioneel ontwerp te creëren.


Traditioneel en toch modern, altijd elegant maar nooit overdreven, echt en daarom niet perfect.

Ontdek de collectie van Bennett & Jones:

Shire Landscapes - Bennett & Jones

Collectie Shire Landscapes

De 'Shire Landscapes' collectie bevat landelijke creaties. Er is een gevoel van lokale identiteit en een waardering voor oude houtbewerkingstradities in elke plank. In de loop van de generaties hebben verschillende technieken en speciale kenmerken zich ontwikkeld in verschillende regio's.


Bennett & Jones past zijn technieken toe in combinatie met hun ervaring en de visie van houtontwerp uit de 21ste eeuw. De resultaten zijn parketvloeren die oorsprong, traditie en de moderne tijd,  belichamen in een geheel nieuwe woonervaring.

London Calling - Bennett & Jones

Collectie London Calling

De collectie 'London calling' staat voor vloeren met dat zekere iets en is anders dan conventionele tradities. In deze collectie spelen Bennett & Jones met technieken en creaties die elegant en zelfverzekerd zijn.
Britain's Finest - Bennett & Jones

Collectie Britain's Finest

De vloeren uit de collectie 'Britain's finest' lijken op het land zelf. Bennett & Jones nemen je meenemen op een reis door Engeland. Van de glooiende heuvels tot Yorkshire, en  de ruige bergen in het noorden van Schotland. Deze collectie biedt kalme en elegante oppervlakken welke door een opvallend en sterke expressie komen.

Collectie Grand Houses

Leef als de koninklijke familie, deze collectie grote planken is vernoemd naar de Engelse koninklijke dynastieën of doen denken aan beroemde scènes uit de wereld van de koninklijke familie.


De indrukwekkende 26 centimeter breedte en 2,20 meter lengte maken deze grote planken hun naam waard. Dit formaat toont het karakter van het oppervlak in zijn beste voordeel. Een vierzijdige micro-afschuining zorgt ervoor dat elke plank subtiel van de volgende wordt onderscheiden en geeft de vloer een ruimtelijk uiterlijk. Elk oppervlak is afgewerkt met natuurlijke olie, die samen met de elegant ingetogen kleuren het echt authentieke uiterlijk van onze koninklijke collectie onderstreept. Een kroon op elke sfeer.

Heeft u aanvullende vragen over Bennett & Jones?

arrow_drop_up arrow_drop_down