ter Hürne

ter Hürne

Een wereld van verschil

60

 jaar toonaangevend op de markt

400

verschillende mogelijkheden

30

jaar garantie op uw aankoop

ter Hürne

ter Hürne is een Duits vloerenmerk die hoogwaardige, uitstekend afgewerkte vloeren met een uniek design levert. De vloeren van ter Hürne garanderen functionaliteit, veiligheid en langdurige tevredenheid. Het merk staat sinds oprichting al garant voor kwaliteit en dat al meer dan 60 jaar. De samenstelling van materiaal en design vormen de basis voor uitstekende productkwaliteit.


De naam ter Hürne staat synoniem voor fascinerende, hoogwaardige vloeren voor mensen met een unieke en eigen persoonlijkheid die van het leven houden en hoge eisen stellen. Ter Hürne ziet producten als wezenlijke factoren bij de inrichting van de eigen leefwereld die de mens in zijn individualiteit weerspiegelt. Dat maakt een vloer letterlijk tot een schouwtoneel.

Duurzaam materiaal

Duurzaam materiaal

Ter Hürne dankt het hout aan de natuur. Daarom is verantwoorde omgang met deze waardevolle bron één van hun fundamentele handelingsbeginselen. ter Hürne is FSC-. Real Wood- en PEFC-gecertificeerd en ondersteunt ecologische en sociale aspecten van een volledig traceerbare en erkend duurzame bosbouw.

De zorgvuldige keuze van de groeigebieden en de daarin groeiende bomen zijn bepalend voor de hoge kwaliteitseisen van ter Hürne. Het principe van de duurzame en bronnensparende is een elementair onderdeel van hun filosofie en strekt zich uit over alle processen van ter Hürne.

Eco Institut

Woongezond en emissiearm

Schone, onbelaste kamerlucht is tegenwoordig meer dan ooit doorslaggevend voor welzijn, gezondheid en een hoge mate aan levenskwaliteit. Als fabrikant van producten voor interieurdesign heeft ter Hürne tegenover u een woonbiologische verantwoording, die zij gewetensvol en transparant nakomen. Zo gebruikt ter Hürne bijvoorbeeld oliën, die op basis van lijnzaad- en walnootolie worden gemaakt en die een zeer krachtige bescherming van het oppervlak bieden.


Hierom onderwerpt ter Hürne zich vrijwillig aan de jaarlijkse externe controle door het gerenommeerde Eco-instituut. Een certificering door dit instituut impliceert, dat de geteste producten bijzonder emissiearm en zodoende woongezond zijn. Een keuze voor ter Hürne is dus ook een uitstekende keuze voor gezond wonen en het milieu.

Bekijk de collectie vloeren van ter Hürne: 

Avatara MultiSense

Avatara MultiSense is een unieke vloer, die dankzij de modernste productietechnologie zijn onvergelijkbare uitstraling krijgt. Door zijn transparante textuur komt het natuurgetrouwe decor perfect tot zijn recht. Anders dan bij andere soorten vloeren ontstaat het decorbeeld van de Avatara MultiSense vloer door een digitale print rechtstreeks op de HDF dragerplaat, die vooraf in meerdere stappen door micro-nivellering, primer en gietgrond daartoe wordt voorbereid. 

Parketvloeren

In de fabriek van ter Hürne ontstaan handgemaakte parketvloeren, die zich onderscheiden van de standaard, omdat ze qua materiaal, vervaardiging en uitstraling "anders“ zijn. De parketvloeren van ter Hürne zijn voor klanten die houden van kwaliteit en originaliteit.


Als Duits familiebedrijf uit het Münsterland wijdt ter Hürne zich al meer dan 60 jaar aan om verantwoorde, duurzame en woongezonde producten te ontwikkelen, die de hoogste standaards zetten op het gebied van functionaliteit en esthetiek. Met elk afzonderlijk parketdeel van ter Hürne ligt een unicum aan uw voeten, dat zich onderscheidt door compromisloze kwaliteit.

Laminaat

Met passie, knowhow en een gevoel voor goed design creërt ter Hürne unieke laminaatvloeren, die de kunst van traditioneel handwerk en uitgekiende techniek in zich verenigen naar het voorbeeld van de natuur in combinatie met efficiënt gebruik.


In de laminaat decors van ter Hürne vindt u gemakkelijk de vloer die u op het lijf gesneden is. Daarbij kiest u niet alleen uit allerlei verschillende kleuren, maar kunt u ook kiezen uit verschillende formaten. Zij het Scandinavisch fris, vrolijk, soeverein of urbaan: elke laminaatvloer van ter Hürne komt voort uit een individueel idee. Van de perfecte weergave van de natuur tot en met een expressieve interpretatie daarvan.

LVT Design vloeren

De ter Hürne design-vinylvloer is een comfortabele vloer met vele fantastische eigenschappen. Deze collectie is bedacht en gemaakt voor mensen die gewoon comfortabel en zorgeloos willen leven. 


Alle ter Hürne design-vinylvloeren hebben een 0,55 mm dikke slijtlaag, die hen een bijzondere robuustheid geeft, ze tegen slijtage beschermt en langdurig voor een mooi decor zorgt. In welke uitvoering ook, de vloer maakt dankzij zijn lichte elasticiteit indruk door een aangenaam loopgevoel. Het gemakkelijke onderhoud maakt het comfort compleet.

Interesse in een vloer van ter Hürne? Contacteer ons.

arrow_drop_up arrow_drop_down