Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Convectorrooster, een sieraad in uw vloer

Convectorrooster, een sieraad in uw vloer

Convectorrooster realiseert een sieraad in uw vloer.

Convectorrooster welke standaard bij een convectorput wordt geleverd zijn niet altijd een aanwinst in de vloer qua styling of houtsoort.
Meestal zijn dit de welbekende rolroosters met een flexibele veer er doorheen en als afstandhouder tussen de lamellen, de donkere kunststofhouders.

Door middel van het plaatsen van een ander model krijgt de convectorput een exclusief aanzicht, zeker als er met een passe partout wordt gewerkt. Voor het afwerken van de convector kunnen wij in elke houtsoort en -kleur een bijpassend rooster leveren en rekening houden met het doorvoeren van de warmte, waardoor je optimaal kan genieten van de vloer in een behaaglijk vertrek.

Ieder model convectorrooster is verkrijgbaar in vele houtsoorten. Wij hebben de volgende vier modellen in ons assortiment:

Standaard rooster
De kunststof busjes in een rolrooster (lamellen lopen naast elkaar) verdrogen meestal na een verloop van tijd waardoor deze busjes vaak scheuren of kapot springen waardoor het rooster kan vervormen. Met ons standaard rooster wordt er gewerkt met meerdere metalen busjes waaronder zilver, messing, zwart of massief eiken. Het voordeel van het standaard rooster is dat deze altijd in de juiste vorm blijft.

Elegant rooster
Het luxe sierrooster waarbij de lamellen mooi doorlopen naast elkaar in een I-model geven een fraai ‘gotisch’ beeld aan uw vloer. Het elegante rooster past perfect bij een mooie patroonvloer als visgraat of blokpaneel.

Lengte rooster
Een lengte rooster is een convertorrooster waarvan de lamellen in de lengte dwars in het rooster zijn opgesloten in een massief kader.
De hoeken zijn in verstek gezaagd. Een lengte rooster staat ook wel beter bekend als een rooster met een strak design.

Convectorrooster blokroosterBlokrooster
Een blokrooster met de lamellen over de korte zijde wordt geplaatst en rondom afgewerkt met een massief kader.
De hoeken zijn in verstek gezaagd, wat resulteert in een rooster voor een strak design.

De roosters kunnen worden afgewerkt in lak of olie, desgewenst in de kleur van de vloer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag naar de voorbeelden in de winkel of neem contact met Berk Parketvloeren op.

Comment Section

0 reacties op “Convectorrooster, een sieraad in uw vloer

Plaats een reactie


*