Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Catega Flex vloeren

Catega Flex vloeren

Catega Flex van Meister is de nieuwe Polyester sensatie

Catega Flex van Meister is er weer in geslaagd om een sensatie teweeg te brengen op het gebied van Polyester vloeren.
Berk Parketvloeren heeft het uiteraard deze polyester vloeren opgenomen in haar assortiment.

De vloer met natuurlijke details welke in elke ruimte passen, gecombineerd met een wonderbaarlijk echte oppervlakken. Catega Flex is een vloer waarin de beste eigenschappen samensmelten. De vloer wordt gekenmerkt door de intelligente meerlaagse soepele opbouw met een vorm stabiele speciale Aqua-Sce32e24621afe-plaat van bijzondere houtmaterialen.

Met een hoogwaardig gepatenteerd oppervlakte, een geur en een PVC vrije Polyester folie maakt de vloer stil, robuust en gemakkelijk schoon te houden. Geheel zonder Ftalaten en andere weekmakers is deze vloer voor de gezondheid zonder enig risico.

De Catega Flex vloeren gaat overal in mee. Of het nu gaat voor in een loft of woonkeuken, deze vloere doet niet moeilijk over grotere belasting. Daarom krijgt je 20 jaar garantie bij woongebruik. Ook zijn de vloeren  gemakkelijk te installeren, en bijzonder geschikt voor renovaties en op vloerverwarming, en hebben 18 aantrekkelijke design varianten.
Silent Touch, heerlijk warm pvc

Chic en vol variaties in optiek, een heerlijk warm aan de voeten. De vloer heeft een opbouw van maar liefst vijf mm dik met een royale formaat van landhuis delen met het gepatenteerd Multiclic-systeem. Met een gebruiker klasse van 23|33.

In tegenstelling tot de gangbare PVC-vloeren zijn de vloeren geur neutraal. 100% zonder weekmakers en daarom gezond om op te leven. Geen compromissen.

 

Om te zien hoe de vloer staan is een soortgelijke ruimte in jouw huis heeft Meister de vloerenstudio ontwikkeld.
Silent Touch, de soepel slanke pvc designvloer

                                                 ” Gatega Flex, de design vloer “

 

 

Comment Section

0 reacties op “Catega Flex vloeren

Plaats een reactie


*