Chapel-Basilica-Versailles-Cassette-Channel

Basilica van Chapel Parket

Een klassieke schoonheid die u bijblijft.

Chapel Basilica Clark

Collectie Basilica van Chapel Parket

De collectie Basilica geeft een klassieke twist aan een modern interieur of sluit naadloos aan bij een bestaand klassiek interieur. Zonder V-groef sluiten de planken vrijwel naadloos op elkaar aan. Dus de vloer ziet eruit alsof hij uit één stuk hout is gemaakt. Een vloer die u bijblijft; een klassieke schoonheid.


Deze collectie is verkrijgbaar in 43 kleuren en is verouderd om elke Basilica vloer die prachtig doorleefde aanblik te geven. Het unieke gepatenteerde verouderingsproces zorgt voor een willekeurige - en daardoor natuurlijke - verouderde uitstraling, waar het vakmanschap van afspat. Liever een cleane, niet verouderde look? Dan wordt de vloer op verzoek niet verouderd. En voldoet geen van de tien beschikbare patronen aan uw wensen? Dan ontwerpen en maken we gezamenlijk uw perfecte patroon.


Verkrijgbare vloertypes zijn: Basilica Kasteelvloeren - massief eiken vloerdelen met niet-afgeschuinde kanten; In Between - samengestelde eiken vloerdelen met niet afgeschuinde kanten; en Cassette - massieve of samengestelde cassettevloeren met niet afgeschuinde kanten.Bekijk hieronder enkele voorbeelden uit de collectie Basilica:

Chapel Basilica Clark
Chapel Basilica
Chapel Basilica Versailles Cassette Channel
Chapel Basilica Clark

Wenst u meer informatie over de collectie Basilica van Chapel Parket?