Avatara MultiSense, een waar woongenot die alle zintuigen verrast.
Avatara MultiSense

Avatara MultiSense

Avatara MultiSense

Avatara MultiSense is een uitzonderlijk geslaagde symbiose van natuur en technologie. Het is geen laminaat, maar een innovatieve vloer die met de zinnen ervaarbaar is, en optisch overtuigd in het dagelijkse leven en steeds opnieuw zijn geweldige eigenschappen bewijst. Dit met maar liefst een garantietermijn van 30 jaar voor huishoudelijk gebruik.


Wij hebben wederom een vloerenmerk met baanbrekende technologie in onze collectie toegevoegt. 

HD Kwaliteit - Avatara MultiSense

Optiek in HD-kwaliteit

Anders dan bij andere soorten vloeren ontstaat het decorbeeld van de MultiSense vloer door een digitale print rechtstreeks op de HDF dragerplaat, die vooraf in meerdere stappen door micro-nivellering, primer en gietgrond daartoe wordt voorbereid. Printen in HD-kwaliteit maakt een aanzienlijk nauwkeuriger print mogelijk in zeven verschillende puntgrootten en meer dan een miljoen kleuren. Het resultaat: een beduidend werkelijkheidsgetrouwere weergave van het origineel in vergelijking met laminaat- of vinylvloeren, waarbij een apart papier wordt bedrukt dat er vervolgens op wordt geperst. 

Authentieke structuur - Avatara MultiSense

Authentieke structuur

De perfecte afwerking van het oppervlak krijgt de MultiSense vloer door zijn speciale polymere coating. Anders dan bij laminaat biedt dit een zacht en aangenaam oppervlak. Het samenspel van voelbare structuur en een matte polymere afwerking zorgt voor een zacht ogende en natuurlijke optiek – ongeacht in welke uitvoeringsvorm. 

Zo krijgt elke plank zijn unieke, sensuele uitstraling.

Behaaglijk loopgevoel - Avatara MultiSense

Behaaglijk loopgevoel

Warm, zacht en aangenaam in geluid: Met een doorlopende polymere coating als oppervlakte afwerking biedt de MultiSense vloer een merkbaar warmer gevoel en een aangename akoestiek.


De lichte elasticiteit van de vloer en de demping van de loopgeluiden zorgen voor een comfortabel loopgevoel. Dit overtuigt in het dagelijks leven en staat garant voor een constant hoge kwaliteit van uw vloer.

Permanent hoge weerstand - Avatara MultiSense

Permanent hoge weerstand

Vloeren zijn voortdurend blootgesteld aan zware belastingen. Een zorgvuldige verwerking en hoogwaardige materialen vormen de basis voor een altijd zorgeloos en intensief gebruik. Zijn buitengewone belastbaarheid dankt Avatara aan zijn robuuste en tegelijk enigszins elastische polymere coating. 


Door de speciale oppervlakte afwerking is de vloer zonder problemen bestand tegen de zware belastingen van alle dag. Alle Avatara vloeren hebben een tegen zwelling beschermde HDF-dragerplaat met een geoptimaliseerde bescherming tegen vocht.

Gecertificeerde woongezondheid - Avatara MultiSense

Gecertificeerde woongezondheid

Ons huis moet een plek zijn waar u zich onbezorgd prettig voelt en dat ons de levenskwaliteit biedt, die we wensen. Daarom is het vanzelfsprekend, dat alle Avatara MultiSense vloeren de strenge keuring van het gerenommeerde Eco-institut ondergaan.


Het resultaat mag gezien worden, want wij liggen met onze producten ver beneden de norm voor toelaatbare belastingsgrenzen.

Laat u inspireren door onze Avatara MultiSense vloerenstudio

Meer informatie?