Avatara MultiSense

Avatara MultiSense

Een waar woongenot die alle zintuigen verrast

Avatara MultiSense

Avatara MultiSense is een uitzonderlijk geslaagde symbiose van natuur en technologie. Het is geen laminaat, maar een innovatieve vloer die met de zinnen ervaarbaar is, en optisch overtuigd in het dagelijkse leven en steeds opnieuw zijn geweldige eigenschappen bewijst. Dit met maar liefst een garantietermijn van 20 jaar voor huishoudelijk gebruik.


Wij hebben wederom een vloerenmerk met baanbrekende technologie in onze collectie toegevoegd. 

HD Kwaliteit - Avatara MultiSense

Optiek in HD-kwaliteit

Anders dan bij andere soorten vloeren ontstaat het decorbeeld van de Avatara MultiSense vloer door een digitale print rechtstreeks op de HDF dragerplaat, die vooraf in meerdere stappen door micro-nivellering, primer en gietgrond daartoe wordt voorbereid. Printen in HD-kwaliteit maakt een aanzienlijk nauwkeuriger print mogelijk in zeven verschillende puntgrootten en meer dan één miljoen kleuren. Het resultaat: een beduidend werkelijkheidsgetrouwe weergave van het origineel in vergelijking met laminaat- of vinylvloeren.


De natuur schept een ongelooflijke verscheidenheid aan vormen en kleuren, waarin geen enkel detail gelijk is aan het andere. Het unieke van de Avatara MultiSense vloeren schuilt in de perfecte weergave van deze verschillende details - van een wisselend kleurenspel van de patronen van de houtvezels tot aan fijne "scheurtjes" en knoesten - die zelfs door een vakman slechts met moeite te onderscheiden zijn van de realiteit.

Authentieke structuur - Avatara MultiSense

Authentieke structuur

De perfecte afwerking van het oppervlak krijgt de Avatara MultiSense vloer door zijn speciale polymere coating. Anders dan bij laminaat biedt dit een zacht en aangenaam oppervlak. Het samenspel van voelbare structuur en een matte polymere afwerking zorgt voor een zacht ogende en natuurlijke optiek – ongeacht in welke uitvoeringsvorm. 

Behaaglijk loopgevoel - Avatara MultiSense

Behaaglijk loopgevoel

Warm, zacht en aangenaam in geluid: Met een doorlopende polymere coating als oppervlakte afwerking biedt de MultiSense vloer een merkbaar warmer gevoel en een aangename akoestiek.


Het merendeel van het Avatara MultiSense assortiment heeft een reeds ingebouwde geluidsabsorberende laag, die perfect op de  is afgestemd. Deze kwalitatief hoogwaardige laag vermindert het contactgeluid en verhoogt het loopcomfort.

Permanent hoge weerstand - Avatara MultiSense

Permanent hoge weerstand

Vloeren zijn voortdurend blootgesteld aan zware belastingen. Een zorgvuldige verwerking en hoogwaardige materialen vormen de basis voor een altijd zorgeloos en intensief gebruik. Zijn buitengewone belastbaarheid dankt Avatara MultiSense  aan zijn robuuste en tegelijk enigszins elastische polymere coating. 


Door de speciale oppervlakte afwerking is de vloer zonder problemen bestand tegen de zware belastingen van alle dag. Alle Avatara MultiSense vloeren hebben een tegen zwelling beschermde HDF-dragerplaat met een geoptimaliseerde bescherming tegen vocht.

Gecertificeerde woongezondheid - Avatara MultiSense

Gecertificeerde woongezondheid

Ons huis moet een plek zijn waar u zich onbezorgd prettig voelt en dat ons de levenskwaliteit biedt. Daarom is het vanzelfsprekend, dat alle Avatara MultiSense vloeren de strenge keuring ondergaan. Dit betekend dat alle Avatara MultiSense vloeren van ter Hürne emissiearm en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen zijn. Deze zekerheid wordt gewaarborgd door de strenge keuring van het gerenommeerde Eco-institut in Keulen (Duitsland).


Het resultaat mag gezien worden, want Avatara MultiSense liggen ver beneden de norm voor toelaatbare grenzen.

Laat u inspireren door onze Avatara MultiSense vloerenstudio