arrow_drop_up arrow_drop_down
Onderhoud van uw vloer

Onderhoud van uw vloer

Onderhoud van uw vloer

Onderhoud van uw vloer

Een vloer is een investering waar u nog lang van hoopt te genieten. Na aanschaf en installatie van uw vloer is het belangrijk de vloer goed te onderhouden om de duurzaamheid van uw vloer te garanderen. Dit geldt voor alle typen vloeren die Berk Parketvloeren verkoopt. De onderhoud van uw vloer bestaat tot wel uit drie verschillende behandelingen: onderhoud, luchtbevochting en/of parketrenovatie. Wij van Berk Parketvloeren, weten van alle ins en outs over het onderhouden van uw vloer. Selecteer hieronder de behandeling waar u meer informatie over wilt.

Klik op één van de oranje buttons om naar de specifieke pagina te gaan

Floorfriendly

Floorfriendly

Voorkom beschadigingen aan uw vloer door het gebruik van uw meubels.

Floorfriednly levert bescherming in bijna alle denkbare maten voor nagenoeg alle modellen. Klik op de onderstaande button waarna u wordt doorverwezen naar de speciale webwinkel waar u zéér eenvoudig de juiste oplossing kunt vinden. In vijf stappen bestelt u moeiteloos de vloervriendelijke dop, glijder of wiel voor uw meubel, zodat u vloer beschermd blijft.


Bij het afrekenen krijgt u via Berk Parketvloeren direct 5% korting op uw bestelling door onderstaande kortingscode in het winkelmandje toe te passen.


Kortingscode: W3386#

Heeft u vragen over het onderhoud van uw vloer?