Bauwerk Parkett - Formpark Quadrato

Bauwerk Parkett -Formpark Quadrato

Beschrijving van de vloer

Berk Parketvloeren heeft in Villa Hilligersberg te Rotterdam een visgraatvloer van het merk Bauwerk Parkett gerealiseerd. Deze vloer komt uit de collectie Formpark Quadrato. De eigenaren (in samenwerking met DENOLDERVLEUGELS Architects) zochten een parketvloer met een tijdloze uitstraling die eenvoudig te onderhouden is, en die je bovendien kunt plaatsen op vloerverwarming. De hoogwaardige parketvloeren van Bauwerk Parkett sloten perfect aan op deze wensen. De Zwitserse vloeren van hoge kwaliteit worden vervaardigd met precisie, passie en juist vakmanschap. Bauwerk Parkett is de koploper onder de parketvloeren met vloerverwarming én het is verkrijgbaar met een duurzame, onderhoudsarme laklaag.


De eigenaren van Villa Hilligersberg hadden de wens om een parketvloer in combinatie met vloerverwarming te laten plaatsen. In Zwitserland heeft de ontwikkeling van parketvloeren in combinatie met vloer verwarming een behoorlijke voorsprong. Door de lage warmte weerstand met een Rc-waarde vanaf 0,049 m² K/W, zijn de vloeren van Bauwerk Parkett hier uitermate geschikt voor. Met de unieke opbouw van het parket kunt u de temperatuur van de vloerverwarming zelfs tot 2 graden lager zetten dan u gewend bent en de gevoelstemperatuur blijft hetzelfde.


Op de vloer in Villa Hilligersberg is een onzichtbare, milieuvriendelijke lak aangebracht. De samenstelling van de unieke lag verzegelt het oppervlak van het hout en beschermt tegen het binnendringen van vuile deeltjes en is daardoor ook bestand tegen vlekken en krassen. Hierdoor is de vloer onderhoudsarm. 


Alle vloeren van Bauwerk Parkett worden standaard geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie. Omdat Berk Parketvloeren overtuigd is van de kwaliteit van Bauwerk Parkett, bieden zij 5 jaar kosteloos extra garantie. Wilt u uw woning ook voorzien van al deze gemakken? Neem contact met ons op.

Details

Type: Eiken Crema

Legwijzen: Visgraat

In de media: Op de website van Excellent Magazine en in het Excellent Magazine nummer 6 van 2020.

Bauwerk Parkett - Formpark Quadrato
Bauwerk Parkett - Formpark Quadrato
Bauwerk Parkett - Formpark Quadrato
Bauwerk Parkett - Formpark Quadrato
Bauwerk Parkett - Formpark Quadrato

Bekijk de vloeren uit de collectie Formpark bij ons in de showroom in Delft