De PVC-vloeren van Floorify

Onderhoud van Floorify vloer

PVC vloeren met een natuurlijke uitstraling

Floorify - Onderhoud

Hoe onderhoud je een Floorify vloer?

1. Eerste onderhoud na plaatsing

Verwijder grof vuil en stof van je vloer met een zachte borstel of stofzuiger (zachte kop). Reinig de vloer daarna met water en Floorify Conny Turbo. Herhaal dit minstens tweemaal of zoveel als nodig tot het water proper blijft.


2. Dagelijks onderhoud

Verwijder dagelijks vuil door te vegen, stofwissen of stofzuigen (zachte kop). gebruik een vochtige doek of dweil om eenvoudig vlekken en spatten te verwijderen.


3. Periodiek onderhoud

Dweil je vloer met een dweil of met een vochtige mop. Daarbij kan je wat meer water gebruiken in combinatie met de milde reiniger Floorify Conny. Hou je aan de voorgeschreven hoeveelheid onderhoudsproduct en laat de vloer zo droog mogelijk achter. Gebruik nooit onderhoudsproducten die wax of olie bevatten. Gebruik geen azijn, polijst- of schuurmiddelen, bijtende detergenten of oplosmiddelen.


Floorify - Bescherming

Tips om uw vloer optimaal te beschermen

1. Gebruik een schoonloopmat

Vermijd het inlopen van vuil, water, zand door een aangepaste voetmat zonder rubberen rug aan alle toegangen te voorzien.


2. Plaats beschermdopjes op meubilair

Bevestig degelijke beschermdopjes onderaan je meubilair. Als u in plats van beschermdopjes viltjes zou gebruiken, vervang die dan regelmatig. Verouderde, vervuilde viltjes trekken vuil aan en kunnen een bron van krassen zijn. Plaats onder kantoorstoelen en fauteuils zachte wielen (EN12590) die geschikt zijn voor vinyl-/PVC-vloeren en/of gebruik een geschikte bureaumat. Versleep nooit zware objecten maar til ze op.


3. Vermijd contact met rubber

Bij langdurig contact tussen rubber en vinyl/PVC kan er door migratie een blijvende, donkerbruine verkleuring. Wij raden aan om eventuele rubberen bescherming op meubilair en op objecten op je vloer te vervangen.


4. Hoe verwijder je hardnekkige vlekken?

Verwijder losliggend vuil en stof van je vloer met een zachte borstel of stofzuiger (zachte kop). Dweil daarna de vloer met water en de intensief reiniger Floorify Conny Turbo. Laat dit een tiental minuten inwerken en verwijder daarna het losgekomen vuil met een propere vochtige dweil. Dweil u vloer na met proper water.

Floorify - Onderhoudsproducten

Waarom Floorify onderhoudsproducten?

De Floorify onderhoudsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor en getest op alle Floorify vloeren en staan garant voor een langere levensduur van uw vloer. De toplaag van uw Floorify vloer blijft onaangetast dankzij de pH-neutrale waarde van zowel Conny als Conny Turbo. Andere onderhoudsproducten kunnen stoffen bevatten die uw vloer schade berokkenen. Dankzij het gebruik van de Floorify onderhoudsproducten voorkom je dat er een film op uw vloer komt te liggen. Zo blijft iedere vloerpaneel haar oorspronkelijke schoonheid behouden.

Floorify Conny

Milde reiniger

€ 14,95
Floorify Conny
Floorify Conny is een milde reiniger voor het onderhoud van uw Floorify vloer.

Floorify Conny Turbo

Intensief reiniger

€ 17,95
Floorify Conny Turbo
Floorify Conny Turbo is een intensieve reiniger voor het onderhoud van uw Floorify vloer.

Wenst u meer informatie over onderhoud van uw Floorify vloer?