Boneco W200

Boneco W200

Boneco W200 is een luchtwasser die zorgt voor gezonde lucht in huis. Deze luchtwasser houdt de luchtvochtigheid constant op een aangenaam niveau. Bovendien blijven stof- en vuildeeltjes in de verdampermat, zodat het welzijn van mens en huisdier verbeterd. Wenst u meer informatie over luchtbevochtiging binnen uw huis? Volg dan deze link en bekijk de voordelen van een luchtwasser in uw huis.
Boneco W200

Wat is een luchtwasser?

Een luchtwasser is een apparaat welke bevochtigd en zodoende de lucht wast. Speciale verdampermatten draaien in het water, wat vocht aan de lucht toevoegt. Het water fungeert daardoor als een natuurlijk filter dat de lucht van onzuiverheden zoals stof en pollen wast. Het verdampingsprincipe zorgt voor de juiste luchtvochtigheid in de kamer. Een luchtwasser kan het hele jaar door aan staan. Een luchtwasser is geschikt voor mensen met allergieën vanwege hun natuurlijke reinigingsprincipe.

Boneco W200

Eenvoud van bediening en -onderhoud zijn de kenmerken van de Boneco W200. Twee bedrijfsstanden kunnen worden geselecteerd met de draaischakelaar. Hierbij zijn een dag- en een nachtstand te selecteren. De Boneco W200 is daarnaast eenvoudig te reinigen. Het waterreservoir, trommel en verdampermat kunnen namelijk in een vaatwasser of wasmachine. In de geurstofhouder is er een mogelijkheid om universele geurstoffen en etherische oliën toe te voegen. Een LED-display licht op wanneer de waterbasis leeg is. De Boneco W200 schakelt dan automatisch uit en kan met vers water worden gevuld. De luchtwasser is geschikt voor een ruimte tot 60 m².


Bovendien past het ingetogen en moderne ontwerp van de Boneco W200 in elke woonkamer en waarderen klanten zijn uitzonderlijke prestaties. De Boneco W200 is onderscheiden met de iF Product Design Award 2018 en de Reddot Design Award 2018.

Boneco W200
€ 225,-

Boneco W200

Boneco W200 is een luchtwasser die zorgt voor gezonde lucht in huis. Deze krachtige luchtwasser houdt de luchtvochtigheid constant op een aangenaam niveau. Bovendien blijven stof- en vuildeeltjes in de verdampermat, zodat het welzijn van mens en huisdier verbeterd. 

De Boneco W200 wordt geleverd inclusief één verdampermat.

Bijbehorende accessoires

Verdampermat

De verdampermat werkt als een filter voor de luchtwasser. Stof- en vuildeeltjes blijven hangen aan de verdampermat. De mat is gemaakt van PET materiaal. De mat kan eenvoudig in de wasmachine of vaatwasser. De mat dient eens in de 24 maanden worden te vervangen om de werking te garanderen.

€ 17,30

Ionic Silver Stick

De Ionic Silver Stick maakt gebruik van de anti-microbiële werking om de waterhygiëne in stand te houden. Deze werkt gelijk bij contact met water, ook als de Boneco W200 uitgeschakeld is. De Ionic Silver Stick dient eens per jaar worden te vervangen om de werking te garanderen.

€ 35,60

Heeft u aanvullende vragen over de Boneco W200?