arrow_drop_up arrow_drop_down
Traprenovatie

Traprenovatie

Uw trap helemaal op maat!

Traprenovatie

Traprenovatie

Is uw trap versleten, kraakt deze of is de trap toe aan een make-over? Dan hoeft u geen nieuwe trap te laten plaatsen, met de traprenovatie van Berk Parketvloeren, maakt u van de trap in uw woning een eyecatcher!


Berk Parketvloeren heeft een doeltreffende oplossing wanneer de oude of nieuwe trap een doorn in het oog is en u iets nieuws wilt. Een trap bekleden met houten overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt binnen 1 of 2 dagen. Wanneer de oude trap schoon en kaal is, kunnen wij met onze expertise eenvoudig de traptreden bekleden met hout. Deze treden worden met de speciaal ontwikkelde lijmconstructie verlijmd aan de bestaande traptrede, hierdoor is de montage makkelijk én veilig.


Met de traptreden van Berk Parketvloeren kiest u voor hoogwaardig en milieuvriendelijk materiaal van de allerbeste kwaliteit en duurzaamheid. Met een ruime keuze uit een tal van houtsoorten en kleuren, of afwerking van de traptreden is er voor ieder wat wils.

Open trap - Traprenovatie

Open trap

Doordat een open trap geen stootborden heeft, brengt dit rust en helderheid in uw woning. Berk Parketvloeren bekleed te treden rondom zodat wanneer u aan de achterkant en onderzijde van de trap kijkt, u overal hetzelfde hout terug ziet.
Dichte trap - Traprenovatie

Dichte trap

Bij een dichte trap wordt de overzettreden over de bestaande treden geplaatst, waarbij er gekozen kan worden om de stootborden in hetzelfde materiaal en afwerking uit te voeren. Hierdoor heeft u geen kleuronderbrekingen in uw trap. Wenst u de stootborden in een andere kleur uit te voeren dan is dit, uiteraard, ook mogelijk.


Het voordeel van een dichte trap is dat deze geïntegreerd kan worden in uw vloer, zo lijkt het net of uw vloer en trap één zijn. Dit is mogelijk bij de vloeren van de merken ter Hürne en Bauwerk Parkett.

Accessoires

Verlichting - Traprenovatie

Verlichting

Wilt u uw trap een extra dimensie geven? Dan kunnen wij er voor u energiezuinige LED-verlichting in maken waardoor uw trapgat lichter en ruimtelijker is.
Armleuningen - Traprenovatie

Armleuningen

Armleuningen zijn verkrijgbaar in aluminium en hout. De armleuningen kunnen in dezelfde kleur en afwerking worden gemonteerd als het hout van uw trap.
Anti-slip rubber - Traprenovatie

Anti-slip rubber

Uw trap kan worden voorzien van een anti-slip rubber waardoor de veiligheid aanzienlijk toe neemt. De kans dat u uitglijdt van uw trap is daarmee beperkter.

Wilt u meer informatie over renovatie van uw trap?