Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Traprenovatie maakt van je oude trap een blikvanger

Traprenovatie maakt van je oude trap een eyecatcher?

Traprenovatie maakt van jouw bestaande trap van hout, metaal of beton, open of dicht, of versleten en de oude trap een nieuwe trap met een extra dimensie.

Wij hebben een doeltreffende oplossing wanneer de oude of nieuwe trap een doorn in het oog is en jij iets nieuws wilt. Een trap eiken trap wit geolied bekleden met houten of laminaat overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt. Wanneer de oude trap schoon en kaal is, kunnen wij met de renovatie traptrede systeem van laminaat of hout eenvoudig de traptreden bekleden. Deze treden worden met de speciaal ontwikkelde lijmconstructie verlijmd aan de bestaande traptrede, hierdoor is de montage makkelijk en veilig.

Met ons traptrede renovatie systeem kiest je voor een hoogwaardig en een milieuvriendelijk materiaal van de allerbeste kwaliteit, slijtvast en duurzaam. Met een ruime keuze uit een tal van houtsoorten en kleuren, of afwerking van de traptrede.

Wilt jij de trap een extra dimensie geven?

Dan kunnen wij er verlichting in maken waardoor de trapgat lichter en ruimtelijke is. Led verlichting in een trap verwerken is een duurzame vorm van verlichting, creëert sfeer en zorgt er voor dat je ook ’s avonds de trap veilig op en af kunt.

 

DSC_0560TraprenovatieDSC_0623

Is het traprenovatie systeem veilig?

Ja, de veiligheid op een trap is erg belangrijk. Om deze te garanderen plaatsen wij in de houten overzet treden een rubberen antislip strip. Deze antislip strip zorgt ervoor dat je te allen tijde grip heeft op de traptrede, dus veilig op en af kunt lopen. Deze antislip strips zijn in diverse kleuren verkrijgbaar zodat er altijd een mooie combinatie is met de trede.

Tevens kunnen we de trap door laten lopen in de vloeren. Door het gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen ondergaat de trap een metamorfose die niet onderdoet voor het resultaat van een uitgebreide verbouwing.

Bent jij ook zo nieuwsgierig geworden als de vele klanten voor jou, en bent ook benieuwd of traprenovatie voor jou een oplossing is?
Neem dan gerust contact met ons op voor wat de mogelijkheden voor jou zijn.