Monopark - Bauwerk Parkett

Monopark van Bauwerk Parkett

Het veelzijdige parket voor beginners

3

oppervlaktebehandelingen

6

verschillende houtsoorten

19

kleuren 

Bauwerk Parkett - Monopark

Monopark van Bauwerk Parkett

Monopark van Bauwerk Parkett is een uniek, duurzaam en stijlvolle collectie. Gemaakt van hoogwaardig eikenhout, biedt de Monopark een natuurlijk en warm uiterlijk voor elk interieur. Dankzij de mogelijkheid van het hout is de Monopark geschikt voor vloerverwarmingssystemen, zowel in nieuwbouw als bestaande woningen.


De Monopark is beschikbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren, zodat u gemakkelijk kunt kiezen wat het beste bij uw ruimte past. Al met al is de Monopark van Bauwerk Parkett de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle parketvloer.


Bovendien is de Monopark eenvoudig te onderhouden en heeft het een lange levensduur. Kies voor de Monopark van Bauwerk Parkett voor een prachtige, duurzame vloer in uw huis.

AANBIEDING:

Bauwerk Parkett - Monopark
€ 62,95,- per m²

Bauwerk Parkett Visgraatvloer


Ontdek het prachtige Bauwerk Parkett Eiken visgraat 1.5 in de kleur naturel, een opvallend kenmerk uit de Monopark-collectie. Onze exclusieve aanbieding omvat alles wat u nodig heeft voor de perfecte vloer:

  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming (0,049 m² K/W) en lage temperatuurverwarming (LTV).
  • Een royale 10 jaar garantie voor gemoedsrust.

Deze aanbieding is ook beschikbaar in de kleur crema met onze unieke en onderhoudsarme b-protect lak tegen een toeslag van slechts €13,- per vierkante meter.


Deze speciale aanbieding is geldig vanaf 1 september 2023 tot en met 31 oktober 2023. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw droomvloer te reserveren.

Bekijk hieronder de vloeren uit de collectie Monopark die Berk Parketvloeren heeft gerealiseerd:

Wenst u meer informatie over Monopark van Bauwerk Parkett?