Meister

Meister

Puur natuur in uw huis

5

soorten verschillende collecties

1.000

verschillende mogelijkheden

35

jaar garantie mogelijk op je aankoop

Meister

Meister is een Duits vloerenmerk met een breed assortiment. Sinds vele jaren ontwikkelen en produceren zij met veel passie producten voor ruimtes vol leven. Op de locatie in Rüthen-Meister is het de dagelijkse taak van Meister om de producten  te perfectioneren en u daarmee altijd een compleet assortiment te kunnen bieden.


Berk Parketvloeren heeft al jarenlang, naar volle tevredenheid van tientallen klanten, Meister in haar collectie. Meister staat synoniem voor vloeren met de hoogste kwaliteit, perfecte optiek en optimaal comfort. 

Bekijk het assortiment van Meister:

HD400 Lindura

De Lindura houten vloeren zijn duurzaam, robuust en geschikt voor alledaagse uitdagingen. Dankzij het innovatieve productieproces, de Wood Powder-technologie, wordt slechts 1/8 van het hout gebruikt in vergelijking met traditionele meerlaagse parketvloeren. Deze technologie zorgt ervoor dat de toplaag van echt hout extra stabiel is onder indrukken. Deze stabiele verbinding zorgt voor een houten vloer die echt geschikt is voor het dagelijks leven met 25 jaar garantie bij woongebruik.


Meister Lindura HD400
Meister Lindura HD400
Meister Lindura HD400

Laat u inspireren door onze Meister vloerenstudio