PVC planken van Floorify

PVC Planken van Floorify

PVC planken met een natuurlijke uitstraling

Floorify - PVC Planken

PVC planken van Floorify

Floorify staat voor PVC planken met de warme en natuurlijke uitstraling van parket, Deze hoogwaardige kwalitatieve vloeren uit België bieden bovendien ultiem gebruikersgemak en zijn daardoor geschikt voor elke (woon)ruimte. De vloeren zijn gemaakt van sterk materiaal, waterdicht en hebben een prachtige uitstraling. De Floorify vloeren zijn te verkrijgen in diverse kleuren en daarmee geschikt voor iedere stijl.

Floorify - PVC Planken - Seychelles

XL Planken

Maak kennis met een nieuwe generatie klik PVC. Met een afmeting van 2 meter lang bij 24 centimeter breed brengt Floorify de langste en breedste PVC plank in het PVC assortiment. De XL planken komen er in drie trendykleuren: Teddy Bear, Seychelles en Sabayon.


De planken mogen dan wel langer en breder worden, aan kwaliteit wordt niet ingeleverd. De extra dikke slijtlaag van 0,55 mm, een ijzersterke kern en eigenschappen als stil, waterbestendig en vlekkenresistent maken van de Floorify vloer de ideale keuze voor elke huiskamer of commerciële ruimte. Per ongeluk iets laten vallen? Geen nood, de Floorify vloer kan tegen een stootje. Het zwevend kliksysteem sluit bovendien naadloos aan en zorgt zo voor een uiterst makkelijke en snelle plaatsing.

 

Bekijk de collectie PVC planken van Floorify:

Bezoek de collecties van Floorify bij ons in de showroom