Parketvloeren van ter Hürne

Parketvloeren van ter Hürne

Een wereld van verschil

60

 jaar toonaangevend op de markt

4

verschillende mogelijkheden

30

jaar garantie op uw aankoop

Parketvloeren van ter Hürne

ter Hürne is een Duits vloerenmerk die hoogwaardige, uitstekend afgewerkte vloeren met een uniek design levert. De vloeren van ter Hürne garanderen functionaliteit, veiligheid en langdurige tevredenheid. Zo veelzijdig en zo levendig heeft u parket nog nooit beleefd.


De parketvloeren van ter Hürne zijn uniek, natuurlijk en puur, zoals ze door de natuur werden geschapen. Met moderne designs en de nieuwste trends welke zijn bepaald door traditie en levensgevoel. Alle vloeren van ter Hürne voldoen aan één eis: de hoogst mogelijke woongezondheid en zijn geschikt voor het plaatsen op vloerverwarming.

Bekijk de collecties parketvloeren van ter Hürne

Collectie Unique - ter Hürne

Collectie Unique

Elk stuk hout, elke knoest en elke plank vertelt een eigen verhaal. Verschillende knoesten, kernhout of markante scheuren, met veel kleuren of spinthout - dit alles zijn expressieve tekenen voor de sortering van het hout uit collectie Unique. Plank voor plank worden de unieke kenmerken geselecteerd en worden ze geaccentueerd met de hand. Het oorspronkelijke karakter van het hout blijft daarbij behouden. Op die manier wordt elke plank met de hand afgewerkt een uniek deel, met een onvergelijkbaar design en unieke uitstraling.
Collectie Heaven - ter Hürne

Collectie Heaven

Een zachte, bijna hemelse rust wordt uitgestraald door de landhuisdelen van de collectie 'Heaven'. Deze collectie volgt de hedendaagse trend van rustige oppervlakken. Hiervoor wordt een harmonieuze sortering met moderne kleuren gebruikt. De vloeren worden afgewerkt met een bijzonder soft-borsteling en een extra matte lak. Door de extra matte afwerking zijn er alleen nog kleine lichtspiegelingen mogelijk. De kleuren en natuurlijke schoonheid van de parketvloer worden op deze manier intensief beleefd.


De laklaag beschermt tevens tegen sterke invloeden omdat ze zowel elastisch als flexibel is. Elke 'Heaven'-plank wordt voortdurend test op de juiste glansgraad. Een expert van ter Hürne voert daarnaast tijdens de productie steekproeven uit om het perfecte resultaat te garanderen.
Collectie Earth - ter Hürne

Collectie Earth

Steen, zand, klei en leem: de veelzijdigheid van de aarde staat model voor de collectie 'Earth'. De kleuren van de landhuisdelen van deze collectie met een expressieve sortering zijn levendig en krachtig. Door het vakkundig gebruik van oliën met een natuurlijk effect lukt het ter Hürne, het kleurenspel van alle individuele parketplanken te accentueren - dan discreet, dan weer intensief, maar altijd in overeenstemming met de verschillende eco-certificeringen. 


Met de 'Earth' collectie is het gelukt om de bijzondere effecten van roken te verenigen met de strenge eisen van het eco-instituut en de 'Blauer Engel' voor een woongezonde omgeving. Een belangrijke factor daarbij is de tijd: tijdens het produceren laten de planken tot drie nachten rusten zodat het unieke. volkomen spel van kleuren zich kan afstemmen. Er ontstaan kleurontwikkelingen die de bijzondere kenmerken van de eik tot een woongezonde ervaring maken.

Interesse in een parketvloer van ter Hürne? Contacteer ons.

arrow_drop_up arrow_drop_down