Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Parketvloer schuren of repareren?

Wil je jouw parketvloer schuren of repareren?

Bij ons bent je op het juiste adres, voor het herstellen of het laten schuren van een bestaande parketvloer.parket schuren
Wij bezitten alle technieken en machines om jouw parketvloer weer in de oude glorie te herstellen. Door middel van het gespecialiseerde werk als het schuren(stofarm) en repareren van de parketvloer en het vakkundig advies voor de afwerking van de vloer, kan jouw vloer er weer jaren tegen aan. Je kan kiezen uit diverse soorten afwerkingen van de vloeren. Maak je de keuze voor de vloer in de olie (met kleur of naturel) te laten zetten. Of kies je liever voor een laklaag(mat of glanzend). Alles is mogelijk!. Natuurlijk met de volledige garantie.

Maar wat dacht je om iets heel anders te doen, een kleurtje die zo makkelijk is in het onderhoud*. Ja dit is tegenwoordig ook mogelijk, je kiest dan voor een onderhoudsarme beschermlaag. Waar je niet elke keer de vloer moet bijhouden. Wil je die met een glanslaag of een zeer mattelaag. Wij hebben een ruime keuze voor elke vloer. Als je niet weet wat het beste lijkt voor de vloer, dan kunnen wij je hiermee adviseren. Wij kijken aller eerst wat de wensen zijn en kijken ook naar de situatie bij jou thuis. Hierop geven wij het advies wat voor de situatie mogelijk is. Zodat de vloer naar jouw wensen is afgewerkt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, wij kunnen je daarbij helpen en gaan als volg te werk

Eerst maken wij altijd een afspraak om bij je thuis de vloer te beoordelen en deze in te meten. Aan de hand van dit bezoek bespreken wij de
mogelijkheden door, en zullen je zo goed mogelijk adviseren wat voor jou situatie de beste afwerking is. Als we alles hebben besproken zullen wij voor jou een gepaste offerte of taxatierapport kunnen maken. Hierdoor weet je vooraf exact wat je kwijt bent voor het herstellen van de parketvloer.

Het afwerken van de eiken bilaflor

Het afwerken van een eiken vloer in de lak

Nieuw* is de behandeling van een vloer met onze onderhoudsarme laag. Een twee componenten kleur of naturel olie en afgewerkt met een ultra matte laklaag, die uiteraard gemakkelijk is te onderhouden zonder elk jaar de vloer in de onderhoudsolie te zetten.

Heb je nog vragen of wens je een afspraak te maken? Neem dan gerust contact met ons op via de email of de telefoon.

Of lees verder op onze pagina schuren en renovatie.

Wij zijn parketteurs met een hart voor hout en gaan voor het mooiste resultaat..