Parketvloer schuren of repareren? - Berk Parketvloeren
Parketvloer herstellen

Parketvloer herstellen

Parketvloer schuren

Parketvloer schuren of herstellen

Bij ons bent u op het juiste adres, voor het herstellen of het laten schuren van een bestaande parketvloer. Wij bezitten alle technieken en machines om uw parketvloer weer in de oude glorie te herstellen. Door middel vangespecialiseerde werk zoals het stofarm schuren en repareren van de parketvloer en het vakkundig advies voor de afwerking van de vloer, kan uw vloer er weer voor jaren tegen aan. U kunt kiezen uit diverse soorten afwerkingen van de vloeren. Maakt u de keuze voor de vloer in de olie of toch je liever en met een laklaag. Alles is mogelijk! Natuurlijk onder volledige garantie.

Hoe gaan wij te werk:

Inspectie van uw vloer

Inspectie

Eerst maken wij altijd vrijblijvend een afspraak om bij u thuis de vloer en de situatie te beoordelen en deze in te meten qua vierkante meters en lay-out.

Op maat gemaakt advies

Advies

Aan de hand van het bezoek bespreken wij de

mogelijkheden door, en zullen adviseren wat voor u situatie de beste afwerking is. 

Offerte

Offerte

Nadat het advies is afgegeven zullen wij voor u een gepaste offerte of taxatierapport maken. Hierdoor weet u vooraf exact wat u kwijt bent voor het herstellen van de parketvloer.

Schaderapport van uw vloer

Schaderapport

Heeft u schade aan uw vloer opgelopen bijvoorbeeld bij wateroverlast? Berk Parketvloeren kunnen vanuit onze exclusieve expertise voor uw verzekering een schaderapport opmaken. Hierin taxeren wij de schade van de vloer en doen we tevens een aanbeveling om de vloer te herstellen. Duidelijk en overzicht, dat is waar wij naar streven.

Neem voor meer informatie contact op.