“Onderhoud aan mijn vloer ben ik zo zat,
is er nou geen parketvloer die onderhoudsvrij is?”

Ja deze is er, met de B-protect vloeren van Bauwerk Parkett haal je een onderhoudsvrije parketvloer in huis!

Nooit meer dat gedoe met de vloer in de onderhoudsolie te zetten, weg met die nare vlekken.

Ben jij ook op zoek naar een onovertroffen onderhoudsvrije beschermingslaag voor jouw parketvloer, met een natuurlijke uitstraling van het hout?

Dan ben je bij ons op het juiste adres,
wij verkopen o.a. de onderhoudsvrije parketvloer genaamd B-Protect® van Bauwerk Parkett

Met de nieuwe afwerkingslaag B-Protect® bewijst Bauwerk opnieuw dat zij innovatief zijn. De nieuwe laklaag is een innovatief proces en is uniek in de markt. Het biedt alle beschermingskenmerken van een verbeterde laklaag, maar het is volledig onzichtbaar en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout.

De voordelen van de nieuwe B-Protect® afwerking

 • Naturel Look
 • Je ziet nauwelijks het verschil tussen B-Protect® en natuurlijk, onbehandeld hout
 • Zeer matte uitstraling
 • Beste bescherming
 • B-Protect® beschermt tegen vuil
 • De poriën zijn gesloten waardoor het bestand is tegen vlekken
 • Krassen zijn minder zichtbaar

B-Protect®
is een onzichtbare meerlaagse laklaag

die herhaaldelijk tijdens het productieproces wordt toegepast.

Unieke samenstelling

De unieke samenstelling verzegelt het oppervlak van het parket en beschermt volledig tegen het binnendringen van vuildeeltjes. Visueel, kan men het verschil niet zien tussen de B-Protect® behandeling en onbehandeld, natuurlijk hout, maar functioneel biedt het alle voordelen van een klassieke afdichting.

B-Protect® is een gezonde laklaag, want het is een op waterbasis en vrij van nare oplosmiddelen.

De verzegelde poriën van het hout maken de vloer bestand tegen vlekken en vuil. Krassen zijn veel minder zichtbaar, een prettige bijkomstigheid als je in het bezit bent o.a. huisdieren.

Testen hebben aangetoond dat de effecten van UV-straling worden geminimaliseerd en het origineel uiterlijk van het oppervlak nagenoeg onveranderd blijft na jaren. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere lak systemen.

 • Milieu vriendelijk: op basis van water en oplosmiddelen
 • Makkelijk in onderhoud
 • Geen reguliere onderhoud nodig
 • Makkelijk schoon te maken


100% van de klanten is tevreden over dit product.

De ultieme bescherming van het parket tegen huishoudelijke vlekken en een optimale weerstand, voor veelvuldig verkeer in huis en in uw bedrijf.

Natuurlijk geoliede oppervlakken worden tegenwoordig zeer
gewaardeerd, maar het onderhoud wordt gezien als tijdrovend en kostbaar. Met de
B-Protect® oppervlakte biedt Bauwerk vloeren met een permanent natuurlijke
uitstraling, zonder de noodzaak voor een speciale zorg.

B-Protect vloeren

Deze kant en klare vloeren met de look van een geoliede vloer combineert het succes van de B-protect® laklaag met de hoogste eisen en minimale reiniging.

De vloeren met een B-protect® laag zijn o.a. verkrijgbaar in collectie: Villapark, Cleverpark, Trendpark, Casapark en Monopark. De B-protect® vloeren zijn ook verkrijgbaar met de populaire tinten Farina en de nieuwe Crema kleurenspectrum. De Eiken Farina is bijzonder licht en en geeft de vloer een vriendelijke tint. De prijzen liggen bij de B-Protect ® producten slechts iets hoger dan de natuurlijk geoliede oppervlakken – afhankelijk van kleur, structuur en het formaat van de vloerdelen. B-Protect® ziet zichzelf dus als de meest effectieve combinatie van emotionele en functionele aspecten van de parketvloer.

Cleverpark Farina B- protect

 • B- protec eiken farina stroken parket

Wij van Berk Parketvloeren hopen jou te hebben overtuigd van deze unieke parketvloeren, vloeren zoals je ze graag thuis in je woning wilt hebben zodat je meer tijd hebt om te genieten van andere dingen. Een vloer schoon maken is leuk maar een vloer onderhouden is een andere zaak,en wij weten dat als geen ander. Wij komen tijdens de dagelijkse werkzaamheden vloeren tegen die de schoonheid door de jaren heen heeft verloren.

Een parketvloer kopen is een dure aangelegenheid waar je jaren van wilt genieten. En wij als parketspecialisten sluiten ons zich graag daarbij aan. Je kiest tenslotte voor duurzaamheid!

Daarom zijn wij overtuigd dat jij met deze vloeren een woongenot in huis haalt die zich zelf terug betaald.

Nogmaals de voordelen van de B- protect vloeren zijn:

Ben je overtuigd? Omdat onze offertes maatwerk zijn bellen wij je graag terug om alle gegevens door te nemen. Vul hieronder je telefoonnummer in voor een vrijblijvende offerte en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Bel mij terug
jQuery(document).bind(‘gform_post_render’, function(event, formId, currentPage){if(formId == 2) {if(!/(android)/i.test(navigator.userAgent)){jQuery(‘#input_2_2’).mask(‘(999) 999-9999’).bind(‘keypress’, function(e){if(e.which == 13){jQuery(this).blur();} } );}} } );jQuery(document).bind(‘gform_post_conditional_logic’, function(event, formId, fields, isInit){} ); jQuery(document).ready(function(){jQuery(document).trigger(‘gform_post_render’, [2, 1]) } );