Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

VELUREX CLEANER STAR lakvloer onderhoud

VELUREX CLEANER STAR lakvloer onderhoud

Als de vloer is afgewerkt met onze lak dan kan je hieronder het onderhoudsadvies vinden voor de vloer zodat jij jaren kan genieten van de afwerking van de vloer.

chimiver-velurex-cleaner-star--1-ltHet onderhoud van een gelakte parketvloer is zeer beperkt. De vloer dient regelmatig stofvrij gemaakt te worden met een stofzuiger of een speciale stofwisser. Zand en los vuil op de vloer werken als schuurpapier probeer dit altijd te vermijden. Plaats daarom bij de deur van buiten naar binnen een goede deurmat die het vocht en vuil opneemt, en voorziet schuivende meubilair stukken van vilt om beschadiging te voorkomen.

VELUREX Cleaner Star SUPER is een bacterie dodende zeep, geschikt voor het onderhoud van gelakte houten vloeren. Het is ook efficiënt op PVC, linoleum, melamine, marmer, enz. Het verwijderd vuil, bandensporen, en diverse plekken. chimiver-velurex-
De VELUREX Cleaner Star is een neutraal zeepmiddel met toevoeging van de speciale nanodeeltjes, die op de behandelde oppervlakken een langdurige bacterie dodende werking heeft.

Voor de normale wekelijkse reiniging (hangt af van de mate van gebruik) neem je de parketvloer af met warm/heet water waaraan de Velurex cleaner is toegevoegd 3 caps op één liter water (voor de juiste hoeveelheid zie de gebruiksaanwijzing op het etiket). Je doet dit met een goed uitgewrongen doek, of één speciale dweil met twee emmers water. Eén emmer voorzie je met spoelwater en de andere emmer met het zeepwater. Nadat er een stuk is gedweild met het zeepwater spoel je de dweil uit in de emmer met alleen het water, zodat de dweil weer schoon is. Daarna opnieuw terug naar het zeepwater, hiermee voorkom je dat je tussen de schoonmaakbeurten (film) vuillaag opbouwt. Bij een erg vuile of vette vloer is desgewenst de dosering iets te verhogen naar 5 caps op één liter water.

Lees voor gebruik van reiniging- en onderhoudsmiddelen altijd zorgvuldig de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Kleverige stoffen of iets dergelijks geven geen vlekken en kan je gemakkelijk met een vochtige doek verwijderen.

 

 

 

 

.

 

Comment Section

0 reacties op “VELUREX CLEANER STAR lakvloer onderhoud

Plaats een reactie


*