Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Lios olie behandeling en onderhoud

Lios Bioil Natural is een volledig natuurlijke olie behandeling van houten vloer op basis van een mix van natuurlijke oliën.
Lios Bioil Natural is ontwikkeld voor degenen die houden van het natuurlijke karakter van hout en de echte warmte van een olie behandeling.

lios onderhoudHet kleuren pallet van Lios Bioil Natuurlijke behandelingen omvat vijftien verschillende standaard kleuren en aangepaste trendy kleuren met een zeer gebruik vriendelijke lios olieonderhoudssysteem. De vloer dient na behandeling met de Lios Bioil simpel te worden gereinigd met de vriendelijke geurden Lios Soft Balm zeep of Lios Kronos voor het intensief reinigen, het jaarlijks onderhouden van de geoliede houten vloer doet men met de Talita onderhouds- olie of de Lios Balm Fixativo.

Het verbruik is zeer laag. In feite, met 1 liter Lios Talita kan je tussen de 45 en 60 vierkante meter behandelen.

Extra lios beschermlaag  voor een nog makkelijker gebruik van de vloer.

De behandeling verkregen door toepassing van Lios Bioil kan worden beschermd met natuurlijke Lios Balm Fissativo, urethaan lak op hout Olie Traffic, Hard Wax Bioil 90 of nieuwe Lios Hard Wax Bioil 3D.

Is jouw parketvloer afgewerkt met de Lios Olie, download hier onder uw onderhoud adviezen.

Download Lios onderhoud adviezen.


Wilt de bestaande vloer gemakkelijk kunnen onderhouden met bijvoorbeeld was of onderhoud olie? Dat kan je bij Berk parketvloeren nu onze makkelijke boen Boy machine per dag huren. Hierdoor pleegt jij sneller onderhoud aan jouw vloer waardoor de vloer in de juiste beschermlaag blijft. En je jaren lang kunt blijven genieten van de mooie houten vloer.

Ziet je het niet zitten om het onderhoud zelf te doen, informeer dan naar de mogelijkheden om de vloer door ons te laten onderhouden. Zodat jij zeker weet dat de vloer de juiste behandeling krijgt en de vloer de juiste bescherming heeft tegen allerlei invloeden.

Laat je voorlichten door ons wat de mogelijkheden zijn voor het onderhoud met onze huur machine.

 

lios LET OP:
Wegens gevaar van zelfontbranding door broei doeken, pads en dergelijke die met een drogende olie of was in aanraking zijn gekomen zorgvuldig behandelen en los en uitgevouwen buiten laten drogen. Eventueel bewaren in een afgesloten blik of onder water.

Comment Section

0 reacties op “Lios olie behandeling en onderhoud

Plaats een reactie


*