Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Floor Friendly

Floor Friendly: Maak de meubels vloervriendelijk en bescherm jouw prachtige parketvloer.

floorfriendlyFloor Friendly werkt samen met Berk Parketvloeren om de bescherming te bieden voor jouw houten vloer.
Onder de stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt of versleten is voor jouw parketvloer.

Herkenbare problemen zijn dan ook:

 • Plaatselijke slijtage van de vloer
 • Witte strepen
 • Moeilijk te herstellen krassen en deuken
 • Stoelen en fauteuils maken lawaai wanneer je ze verschuift
 • Plakviltjes blijven niet zitten en laten lijmresten achter op de vloer
 • Bestaande doppen zijn versleten
 • Krassen door dat er een spijker door het viltje is gegaan

Helaas zien wij bovenstaande problemen vaak op de vloer. Meestal zijn de viltjes vergeten als er een nieuwe vloer wordt aangekocht of een bestaande vloer wordt geschuurd. Vaak zijn door het intensieve gebruik van de stoelen krassen zichtbaar en blijkt het dat de viltje versleten waren of dat er een viltje onder de stoel zit met een spijkertje.
Deze viltjes zijn geplaatst door middel van een spijkertje in een kunststof behuizing, welke door de tijd is uit gelubberd en heeft zorg gedragen dat de spijker door het vilt komt. Ook komt het voor dat de kunststof rand krassen maakt daar deze niet meer glad is.

Met de juiste dop of glijder voorzien van VILT of TEFLON onder de stoel of fauteuil kan je ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. Zo voorkom je beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai. Denk bijvoorbeeld aan zwenkwielen met een zachte mantel in plaats van een grote kunststof mat onder het bureau.

Floor Friendly
Doordat Berk Parketvloeren  samen werkt met Floor Friendly kunt jij het probleem voorkomen van de krassen en deuken, witte strepen enz. Floor Friendly heeft alle vilt glijders en doppen op voorraad, bestel nu direct bij hier met onze unieke code dan ontvangt jij 5% korting op jouw bestelling.

Uw unieke 5% kortingscode = W3386#

Wilt je niet wachten op het bezorgen van de viltjes? Bij ons in de showroom zijn ook de vilten verkrijgbaar.

  Comment Section

  0 reacties op “Floor Friendly

  Plaats een reactie


  *