Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Dumby

Dumby

Dumby onderhoud, het schoonmaak product wat al 30 jaar zijn kracht heeft bewezen.

Dumby onderhoudDumby schoonmaakproducten zijn stuk voor stuk met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld. Dat is niet zomaar een loze kreet: zeer vooraanstaande vloerenproducenten hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van de producten.

Vervolgens hebben uitgebreide tests uitgewezen dat de producten van Dumby vloerverzorging de oplossing zijn voor het behoud en onderhoud van uw vloer. Het resultaat van 30 jaar ervaring en ontwikkeling vindt je in een uit gebalanceerd assortiment met producten. Die precies de bescherming en verzorging van jouw vloer biedt jaar in jaar uit. Zodat je kunt blijven genieten van een prachtige vloer. Bentje op zoek naar de onderhouds adviezen van de Dumby?

Op deze pagina kan je de onderhouds adviezen downloaden maar ook de onderhoudsproducten bestellen, samengesteld voor de verschillende soorten afwerkingen en vloeren. Hoe beter jij vloeronderhoud, hoe langer je er plezier aan beleeft.
Daarom zijn hier alle algemene adviezen voor wat betreft onderhoud (en behoud) van elke vloer. Klik op het onderhoud advies van jou keuze.

Algemene adviezen voor het onderhoud van de vloer.

De onderhoudsadviezen voor geoliede houten vloeren.

De onderhoudsadviezen voor gelakte houten vloeren.

De onderhoudsadviezen voor laminaatvloeren.

De onderhoudsadviezen voor was -en gelakte kurkvloeren.


Wil jij jouw vloer gemakkelijk kunnen onderhouden met bijvoorbeeld was of onderhoud olie? Dat is het mogelijk om bij Berk parketvloeren nu onze makkelijke boen Boy machine per dag huren. Hierdoor kan je sneller en gemakkelijker onderhoud aan de vloer plegen, waardoor de vloer in de juiste beschermlaag en conditie blijft. Zodat je jaren lang kunt blijven genieten van de prachtige houten vloer.Dumby onderhoud Boenmachine

Als jij het niet ziet zitten om het onderhoud zelf te doen, informeer dan naar de mogelijkheden om de vloer door ons te laten onderhouden, zodat jij zeker weet dat de vloer de juiste behandeling krijg. En hierdoor de juiste bescherming heeft tegen allerlei invloeden.

 LET OP:
Wegens gevaar van zelfontbranding door broeidoeken, pads en dergelijke die met een drogende olie of was in aanraking zijn gekomen zorgvuldig behandelen en los en uitgevouwen buiten laten drogen. Eventueel bewaren in een afgesloten blik of onder water.

Comment Section

0 reacties op “Dumby

Plaats een reactie


*