Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Molen vloeren Old Delft

Molen vloeren Old Delft

Molen vloeren Old Delft zijn vloeren met een karakter.

Molen vloeren Old Delft is een vloeren collectie die Berk Parketvloeren samen met haar leverancier in het leven heeft geroepen. De molens in Delft hebben door de eeuwen heen een bijzondere band gehad met de stad. Delft heeft  in haar geschiedenis  wel 18 molens gekend. Waar nu nog één molen het stadsgezicht bepaald, molen “de Roos ” welke is geplaatst op haar huidige plek in 1679.

Wipmolen (6)De Molens hebben altijd een karakteristieke uitstraling gehad voor Delft. Onze molen vloeren Old Delft hebben ook een karakteristieke uiterlijk, en wij vonden het dan toepasselijk om de collectie te vernoemen naar de Delftse molen die stad rijk is geweest.

De Eiken vloeren hebben een authentieke rustieke uitstraling van tand des tijd. Deze eiken planken hebben een C sortering met noesten en de aanwezige spannings- groeve. Door de planken op een speciale manier te behandelen ontstaat er een onregelmatige oppervlakte en kleurschakeringen. Deze molen vloeren zijn niet geborsteld en hebben een natuurlijke in -een- geschrompelde noesten met hier en daar zichtbare zaagsporen die voor een oude en authentieke versleten uitstraling zorgt. De bewerking van deze is zodanig uitgevoerd dat er absoluut geen regelmaat in terug te vinden wipmolen grey(1)qua oppervlakte en kleur van het hout.

De meest grove sortering eiken en ook de meest gewilde vloer in deze tijd. De molenvloer  Old Delft zijn goed te combineren met alle soorten meubels en interieurs.  Een prachtige sfeervolle vloer van eiken hout met een eigen ambiance. De molen vloer collectie is verkrijgbaar in zeven bijzondere eigentijdse kleuren. Tevens kunnen wij de molen vloeren ook als Hongaarse punt of als visgraat vloeren leveren.

Wellicht zit jou kleur er niet tussen, dan kunnen wij de vloer onbehandeld leveren, zodat je zelf een kleur kan uit kiezen.

Slate grey (1)De Molen vloeren zijn geschikt voor het plaatsen op vloerverwarming ook als hoofd verwarming, laat je door ons adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Ben jij benieuwd in deze vloeren, breng dan een bezoek aan onze showroom om onze schitterende collectie te bezichtigen.