Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

ter Hürne

ter Hürne

Ter Hürne een wereld van verschil

Ter Hurne multisenseTer Hürne is een Duits vloerenmerk die hoogwaardige, uitstekend afgewerkte vloeren met een uniek design levert. Met de ultramoderne technologie, die de natuur getrouwe schoonheid garandeert, functionaliteit, veiligheid – en langdurige tevredenheid. Het merk staat van meet af aan garant voor een merk kwaliteit en dat al vele, vele jaren. Materiaal- en designcompetentie vormen hiervoor de basis voor uitstekende productkwaliteit.

De vloeren zijn eveneens licht echt en uitstekend geschikt voor diverse ruimten. Met een hoogwaardige MDF-dragerplaat die zorgt voor vormstabiliteit en verwerkingsnauwkeurigheid. Met hierop aangebracht de speciale ter Hürne-decors met de multidruk procedé van 1000 pixels per cm², die zorgt voor een bijzondere dieptewerking en glans.  De vloerpanelen welke milieuvriendelijk worden geproduceerd bevatten geen schadelijke materialen van pvc, chloor of houtbeschermingsmiddelen. De vloerpanelen worden regelmatig gekeurd door het Eco-instituut in Keulen en onderworpen aan alle zware vereiste kwaliteitscontroles.

Ook niet te vergeten is het gepatenteerde click verbindingssysteem. Met het eenvoudige CLICKitEASY montage systeem is de vloer ook goed te plaatsen voor de doe-het-zelver. De deurslot verbinding doet haar naam alle eer aan: door lichte druk op de kopse kanten van de lamellen klikken deze gemakkelijk in elkaar, het kunststof veertje vergrendelt de lamel even zeker als een deurslot, zie de video hieronder.

Ter Hürne  staat voor kwaliteit en staan dan ook voor haar producten en verleent een garantie van maar liefst 30 jaar.

Wie CLICKitEASY gebruikt, heeft de volgende voordelen:

  • Uitermate comfortabele en eenvoudige montage
  • Extreem snelle en schone montage
  • Montage zonder hamer of slagblok
  • Geen materiaalbeschadigingen
  • Krachtsluitende verbindingen aan kopse en langszijden
  • Probleemloos weer op te nemen als dat nodig mocht zijn

De ter Hürne vloer collectie is bij ons verkrijgbaar als de Avatara MultiSense vloer.

De MultiSense vloer, wat is dat voor vloer?

Het is geen laminaat, maar ook geen parket, maar wat is het dan?

avatara 30 jaar garantie Door een zacht polymeeroppervlak aan de bovenzijde van een HDF drager te plaatsen, ontstaat er een een voelbare lamel dat alle zinnen overtuigt!

overzicht avataramulti scenceDe MultiSense-Floor houdt zich aan zijn belofte. Met haar fascinerend nauwkeurige decordesigns, met de natuurlijke structuren van hout met overtuigende uitstraling, welke voelbaar warm is, met een oppervlakte die loopvriendelijk zacht en stil is, en met een uitermate belastbare robuuste toplaag. Bovendien bevestigt het Eco-Institut dat de MultiSense-Floor vrij is van schadelijke stoffen en geuremissie. Goed voor het lichaam, een weldaad voor de zinnen.

Ontdek samen met ons en met jou zinnen een volkomen woongezond product voor jouw huis. Zie, voel en beleef de MultiSense-Floor.

Benieuwd? Klik op de button voor de vloeren studio, zodat jij zelf een idee krijgt wat de mogelijkheden zijn.

button avatara_300x52

Comment Section

0 reacties op “ter Hürne

Plaats een reactie


*