Meister - Berk Parketvloeren
Meister

Meister

Puur natuur voor uw huis

5

soorten verschillende collecties

1.000

verschillende mogelijkheden

35

jaar garantie mogelijk op je aankoop

Meister

Meister is een Duits vloerenmerk met een breed assortiment. Sinds vele jaren ontwikkelen en produceren zij met veel passie producten voor ruimtes vol leven. Op de locatie in Rüthen-Meiste is het de dagelijkse taak van Meister om de producten  te perfectioneren en u daarmee altijd een compleet assortiment te kunnen bieden.


Berk Parketvloeren heeft al jarenlang, naar volle tevredenheid van tientallen klanten, Meister in haar collectie. Meister staat namelijk synoniem voor vloeren met de hoogste kwaliteit, perfecte optiek en een optimaal comfort. 

Bekijk het assortiment van Meister

Laminaatvloeren

U bent op zoek naar een gemakkelijk te reinigen en ongecompliceerde vloer die in het dagelijks leven overal in mee gaat? Kies dan voor een laminaatvloer van Meister. Lange planken, tegelformaat of korte formaten die veelzijdig ingezet kunnen worden, in het Meister-assortiment vindt u het allemaal.


Laminaat is al jarenlang de meest verkochte harde vloerbedekking en staat als geen ander voor robuuste en tegelijkertijd aantrekkelijke vloervormgeving. Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft en waarmee u een mooie en bestendige vloer jarenlang gegarandeerd kunt behouden.

Parketvloeren

Meister parket betekent Longlife-parket, want het gaat bijzonder lang mee en is robuust. De reden daarvoor is de speciale technische opbouw met een extreem stevige en hoogwaardige tussenlaag van HDF. Deze stabiliseert het oppervlak en maakt dit grotendeels ongevoelig voor belasting door druk. Door de zware HDF-plaat is Meister parket bovendien zeer geruisloos: meer massa betekent minder vibratie. Door de toepassing van een HDF-tussenlaag wordt het eigen gewicht van het parket vergroot met zo´n 50 procent. Het resultaat is minder vibratie en minder akoestiek.

Lindura houten vloeren

Lindura is de nieuwste generatie hightech vloeren van het Duitse merk Meister. Het is de belangrijkste innovatie op het gebied van harde vloeren van de afgelopen jaren. Een deklaag van echt hout wordt samengeperst met innovatieve 'Wood Powder'. Deze mix van houtvezels en minerale bestanddelen maakt het oppervlak van Lindura extreem belastbaar.


Een houten Lindura vloer doet het vooral goed in royale ruimtes. De zeer lange planken komen daar perfect tot hun recht. Lindura is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende breedtes die ook samen gelegd kunnen worden, dat levert een bijzonder fascinerend patroon op.

Nadura vloeren

Nadura is een vloer die de voordelen van twee soorten vloeren verenigt. Hij is net zo warm als een houten vloer, maar tegelijkertijd robuust en degelijk als tegels. Nadura is zeer eenvoudig te reinigen, is lekker warm voor de voeten en daarbij zo degelijk dat ook harde voorwerpen haast geen schade kunnen aanrichten. Terwijl keramische tegels bij een flinke stoot barsten of scheuren, ontstaan er bij Nadura slechts kleine deuken of krassen, die meestal weer gecorrigeerd kunnen worden. In tegenstelling tot tegels kan Nadura zonder lijmen zwevend worden gelegd.

Design vloeren

Design vloeren van Meister zijn ongecompliceerde vloeren en gemaakt voor gezond- en mooi wonen. Moderne oppervlakken gaan hier gepaard met innovatieve productietechnologieën. Zo worden vloeren de vloeren gemaakt met een perfect design die zeer robuust en gemakkelijk te reinigen zijn. Meister design vloeren zijnbovendien het gezonde alternatief voor vinyl, want in goede designvloeren zitten geen pvc en geen schadelijke weekmakers. Daarom hebben alle design vloeren het milieukeurmerk Blauwe Engel.

Laat u inspireren door onze Meister vloerenstudio