Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Meister

Meister

logo meisterMeister producten bieden wooncultuur. De vloeren of wandpanelen overtuigen echter niet alleen door gevoel en een authentiek uiterlijk, maar met name is er aan het dagelijkse gebruik gedacht. De vloeren en wanden zijn daarom bijzonder robuust en eenvoudig in onderhoud. Dat bewijst het keurmerk “Blauer Engel” dat aan de producten is toegekend.

Door te zorgen van hoge kwaliteit standaard bij het produceren van de vloer en wanden, wordt er veel aandacht geschonken aan de stijl en design keuze. Een vloer van Meister is zelfs niet door experts te onderscheiden van echte houten- of stenen vloeren.

Het aanbod aan trendgeoriënteerde hout dessins of steen motieven reikt daarbij van esdoorn wit tot zilverspar en van beton look tot leisteen en biedt voor bijna alle woonomgeving en inrichting stijlen die passende vloer of wand. Ook de details zijn belangrijk, want het zijn de bijpassende toebehoren die zorgen voor een perfecte totale ruimte beleving. Neem bijvoorbeeld de Silent touch vloer welke 100% vrij is van weekmakers, ogen als chic hout – met haar lange formaat, inclusief de voelbare structuren. De vele positieve eigenschappen van deze vloer maken hem bijzonder gezinsvriendelijk.

Meister heeft een breed programma aan producten zoals o.a:

Meister is gecertificeerd met diverse kwaliteits- en milieunormen:

  •  De Blauwe Engel: Het eerste en meest bekende keurmerk ter wereld voor milieuvriendelijke producten en dienstverlening. Het biedt jou de zekerheid te  kiezen voor een emissiearme ecologische vloer.
  • Meister vloeren hebben voldaan aan de volgende keurmerken : de Blauwe Engel, FSC keurmerk, Real wood, DIB keurmerk, CE-Keurmerk
  • Alle vloeren voldoen aan alle fundamentele Europese veiligheids- en gezondheid richtlijnen.
  • Meister vloeren zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming of verkoeling.
  • Garantie: Jij krijgt een vloer die je ook nog na vele jaren met zijn uiterlijk, hoge weerstandsvermogen en eenvoudig onderhoud enthousiast zal maken. Meister is er van overtuigd van de kwaliteit van de vloeren, dat zij, afhankelijk van de collectie, van Longlife garantie tot 25 jaar garantie geven.

Ben jij benieuwd naar effect van een prachtige Meister vloeren en hoe dit eruit kan zien, klik dan hier voor de Meister vloerenstudio zodat jij een indruk krijgt van een vloer in een ruimte.

Comment Section

1 reactie op “Meister

Plaats een reactie


*