Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Karndean

Karndean

Karndean – Bijzondere PVC vloeren

Karndean, PVC vloeren zijn bijzondere PVC vloeren en maken deel uit van het zogenaamde heterogene PVC (vinyl) collectie. Deze PVC vloeren Karndean Classic-Oak.jpgzijn voorzien van een print. Karndean is een Engelse fabrikant die zich reeds 40 jaar met de productie van PVC bezig houdt. Karndean weet hoe je de natuurlijke look moet benaderen; met een moderne en creatieve uitstraling. De PVC vloeren hebben geen schadelijke uitstoot van dampen.
Met de Conceptline collectie heb je keuze uit de plak versie of het gepatenteerd Conceptline LOC kliksysteemverbinding systeem.

keardeqan
Beide systemen zijn leverbaar in dertig verschillende hout- en steendecors. Voor elke woonkamer is een prachtige PVC vloer te vinden in deze toonaangevende collectie. De hout- en steenimitaties van de Conceptline en Projectline-collectie weerspiegelen het complete spectrum aan kleuren en structuren van het bouwmateriaal met zijn karakter.  De vloeren zijn leverbaar in smalle en brede stroken en tegels. De slijtlaag zorgt ervoor dat de vloeren slijt- en krasvast zijn en lang meegaan.

De PVC vloeren staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Laat je inspireren door Conceptline Brochure. Alles is mogelijk! Uw creativiteit is de enige beperking.

Comment Section

0 reacties op “Karndean

Plaats een reactie


*