Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Douwes Dekker

Douwes Dekker

Douwes Dekker vloeren  stoer, trendy, elegant of robuust.

logo dd(2)Douwes Dekker laminaat is de juiste keuze. Want wie ie een laminaat vloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Genoeg redenen om enkel tevreden te zijn met een laminaatvloer die een sfeer creëert waarbij jij zich zelf comfortabel voelt, die de woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Al de vloeren uit de Douwes Dekker laminaat collecties hebben de natuurlijke uitstraling van een echte houten plankenvloer maar met het comfort van laminaat. Alle vloeren zijn voorzien van vellingskanten wat het gevoel van een echte plankenvloer nog extra benadrukt.Avontuurlijk Frans Eiken - Douwes Dekker

Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: Stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch en trendy of classic. Met de laminaat vloeren van Douwes Dekker creëert jij je eigen sfeer, die passend is bij jouw persoonlijkheid.

Douwes Dekker laminaat is verkrijgbaar in vier collecties. Welk karakter past het best bij uw woonruimte? Spontaan, Eigenwijs, Elegant of Robuust?

Regelmatig wordt er gevraagd: “Waarom zou ik voor een Douwes Dekker laminaat vloer moeten kiezen?”
Wij hebben alle voordelen voor jou eens op een rijtje zetten.

 • 20 jaar garantie
  Wie 20 jaar garantie heeft moet wel zeker zijn van zijn zaak. Douwes Dekker heeft jarenlange kennis, energie en toewijding in de vloer gestopt. Zodat zij met zekerheid kunnen zeggen dat de vloer technisch sterk zijn en u er jarenlang van zult genieten.
 • Kindvriendelijk
  De vloer van Douwes Dekker zijn ideaal met kinderen. Het uitgangspunt bij het maken van de vloer is: ’Met kinderen ook een mooie vloer.’
 • Slag- en stoot bestendig
  De opbouw van het laminaat maakt jouw vloer uiterst slagvast en voldoet zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De toplaag beschermt de vloer zo goed mogelijk tegen schade door vallende voorwerpen, naaldhakken, etc.
 • Waterbestendig
  kinderen lopen met natte voeten over de vloer,  of de hond naar binnen laten na een natte wandeling buiten.  Een ongelukje met een glas limonade of wijn is allemaal geen probleem voor een vloer van Douwes Dekker, mits je het vocht niet lang laat liggen natuurlijk. Plassen water moeten geen uren op de vloer liggen. De watervaste toplaag en het nauw sluitende kliksysteem bieden een uitstekende bescherming tegen water of ander vocht. Daarnaast zijn de vloeren van Douwes Dekker geschikt voor vloerverwarming en verkoeling. De laminaat vloeren zijn perfect combineerbaar met vloerverwarming systemen en verkoelings systemen gebaseerd op het natte systeem (water). Het is wel belangrijk dat jij de juiste ondervloer kiest, bij ons krijg je de juiste informatie.
 • Makkelijk te leggen
  Door het snelle klik systeem is de vloer zo gelegd, Douwes Dekker zou bijna zeggen: ’Het is kinderspel.’ Je klikt de planken makkelijk in elkaar, waarna jij de kamer direct kunt inrichten en jouw woonplezier kan beginnen.
 • Antistatisch
  De laminaat vloeren hebben een antistatische behandeling ondergaan, van elektrostatische ontladingen zal je geen last hebben.
 • Makkelijk te onderhouden
  Met weinig inspanning altijd een schone vloer. De Douwes Dekker vloeren zijn bestand tegen vuil en zeer makkelijk te onderhouden. Het ontwerp van de klik verbinding voorkomt tevens dat het vuil in de verbindingen komt.
 • Krasbestendig
  De laminaat vloeren zijn perfect opgewassen tegen krassen van het meeste kinderspeelgoed, nagels van huisdieren en de meeste wieltjes van kantoormeubelen, mits ze van de ‘zachte’ uitvoering zijn.
 • Slijtvast
  De vloeren uit de collecties zijn door de combinatie van harde kern met harde toplaag zeer slijtvast. De laminaat vloeren zijn zowel thuis als op het werk te leggen.
 • Sigaret in brandingsvrij
  Valt er een brandende sigaret op de vloer, dan is dat niet gelijk een probleem. Zelfs al blijft de sigaret voor enkel seconden liggen dan nog zult je er niets van terug zien.
 • Milieuvriendelijk
  Al het hout dat in de laminaatvloeren verwerkt wordt, komt van duurzaam beheerde bossen. Onze producten zijn PEFC-gecertificeerd.

Kortom met Douwes Dekker haal je een stoere, trendy, elegant en een robuuste vloer in huis.

Comment Section

0 reacties op “Douwes Dekker

Plaats een reactie


*