Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Bauwerk Parkett

Bauwerk Parkett

Bauwerk Parkett, meer dan kwaliteit

Bauwerk Parkett maakt al meer dan 80 jaar maakt massief hout, tweelaags parket en lamel parketvloeren. Bij de ontwikkeling en fabricage van de vloerenbauwerk-parkett-formpark-14 is het doel om met hun vloeren een unieke sfeer te creëren in de woning. Het Zwitserse bedrijf Bauwerk biedt dan ook vloeren van topkwaliteit voor in ieder prijssegment.

Sinds 1935 wordt er bij Bauwerk in St.Margrethen in Zwitserland vloeren gemaakt met de karakteristieke Zwitserse standvastigheid en precisie, passie en vakmanschap. Maar vooral met de hoogste kwaliteit.
Met de vakkundig knowhow op het gebied van parket in combinatie van vloerverwarming is Bauwerk uitgegroeid tot het Zwitserse topmerk wat zich internationaal op de kaart heeft gezet. Niet alleen in de zin van kwaliteit en beschikbaarheid, maar ook met een perfecte technische ondersteuning en after sales.

Door de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling zien we wereldwijd dan ook de Bauwerk vloeren terug in talloze winkels, hotels, musea en kantoren.
Bauwerk Parkett is decennia lang bekend op de Nederlandse parketmarkt en weet dan ook als geen ander wat de wensen zijn op de markt.
Elke vloer uit de Bauwerk collectie heeft zijn eigen karakter die de oorspronkelijke schoonheid en structuren van moeder natuur laat zien. Met de prachtige getextureerde oppervlakte van het hout met royale formaat van het parket, geeft Bauwerk Parkett jou de keuze om de natuur in huis te halen.

Daarbij geeft Bauwerk Parkett ook nog eens tien jaar garantie op verborgen gebreken van de vloer. De parketvloeren van Bauwerk hebben een slijt- en krasvaste afwerklaag en zijn daardoor makkelijk te onderhouden.

Sinds 2016 kunnen wij Berk Parketvloeren samen met Bauwerk Parkett jou een keuze uit meer dan 400 verschillende maten, afwerkingen en kleuren van de vloeren aan bieden. Doordat wij uitgeroepen zijn tot één van Bauwerk exclusieve Prime Store, met enkele andere vakbekwaam parketbedrijven verdeeld in Nederland.

Wij hebben dan ook een uitgebreide collectie van tweelaags en lamelparket dat speciaal is gemaakt voor in combinatie met vloerverwarming. Als wij net die ene kleur niet in huis hebben, dan is de mogelijkheid bij Bauwerk Nederland om online showpanelen te bestellen. Dankzij dit perfect werkende logistieke systeem kunnen wij je binnen één gestelde termijn wel de juiste panelen tonen.

De Bauwerk parkett collectie bestaat uit een uitgebreide assortiment in systemen. O.a. is het verkrijgbaar als :

• Casapark       • Formpark      • Cleverpark
• Multipark       • Villapark        • Vintage Edition
• Trendpark     • Unopark         • Sliverline Edition
• Formpark      • Monopark      • Flow Edition

 

Bauwerk Silente Parket, Stil, Duurzaam en Vlak

logo-cradle-tot-cradle-380x188Met de Silente technologie, heeft Bauwerk een innovatief geluid reductie systeemoplossing ontwikkeld. De geluidreductie systeem mat heeft een uitstekende vermindering in het loopgeluid en tegelijkertijd geeft het een optimaal effect in contactgeluid en omgevingsgeluid verbetering.  Dit in combinatie van de Cleverpark en Multipark parketvloer. Door met deze speciale tussen vloer te werken ontstaat er een geluidreductie van een 15 decibel reductie naar beneden en een 10 decibel reductie naar boven. Deze waardes zijn getest bij de onafhankelijk testinstituten (IHD Dresden en ÖTI Wenen) en hebben is bevestigde met de uitstekende testresultaten. Dit innovatieve geluid systeemoplossing is gecertificeerd als Cradle to Cradle, zilver niveau.

Duurzaam Bauwerk Silente mat opbouw veroudert niet en fungeert als een perfecte scheidingslaag en is reukloos en vrij van ongewenste uitstoot, gunstig voor een gezond leef milieu. Deze Silente vloeren zijn dan ook ontwikkeld en geproduceerd met de bewezen kwaliteit van Bauwerk Zwitserland. De Bauwerk kwaliteit is ook gehandhaafd in Bauwerk Parkett Silentetermen van advies / service en installatie.

De nieuwe Silente technologie wooncomfort dat voldoet aan de hoogste verwachtingen. Goed voor je zenuwen door middel van geluidsreductie technologie en gezond voor de gewrichten dankzij de elasticiteit van deze akoestische mat. Alle Bauwerk producten die met het Silente technologie zijn geproduceerd zijn volledig gemaakt van materialen die veilig zijn voor mens en milieu.
Daarom zijn de Bauwerk Silente Parketvloeren uitermate geschikt om te installeren in appartementen, en voldoet aan de geluidsreductie norm van de 10db VVE regeling. Dit alles wordt uiteraard geleverd met het TUV certificaat. Het Bauwerk Parkett silente systeem is ook geschikt op vloerverwarming en vloerkoeling.

Bauwerk Parkett - Eiken WitBauwerk B Protect Technology

De nieuwe bauwerk parket behandeling B-Protect bewijst eens te meer dat het een vernieuwde parket oppervlakte behandeling een nieuwe standaard is in de afdichting van parketvloer. Het nieuwe oppervlak B-Protect® is uniek.
Het biedt alle bescherming- kenmerken van een natuurlijke oppervlakte verzegeling- laag, en is “Nauwelijks zichtbaar voor het blote oog”. De B-Protect® duurzame verzegelingslaag beschermt en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout.

De voordelen van de nieuwe B-oppervlakte Protect®

Picto_Natural_Look_0a9734b236

Natuurlijke look
B-Protect ® geeft een natuurlijk uitstraling van onbehandeld hout.
Nauwelijks te onderscheiden en met een z
eer matte afwerking.

Picto_Easy_Care_cb501a171c Easy Care
Geen onderhoud nodig gewoon eenvoudige reiniging

 

Picto_Best_Protection_97bd2b01c6Beste bescherming
B-Protect ® beschermt het hout tegen vuil, de poriën zijn gesloten, dus ongevoelig voor vlekken en krassen zijn minder zichtbaar.
Gezond Leven: op basis van water en oplosmiddelen

Ben je nieuwsgierig geworden in Bauwerk parkett kom dan een kijkje nemen in onze Prime Store. Waar we jou de Bauwerk collectie kunnen presenteren of download op onze homepagina de Bauwerk Parkett brochure.

Vintage Edition Eiken White & Blue - Bauwerk Parkett

Comment Section

0 reacties op “Bauwerk Parkett

Plaats een reactie


*