Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Tweelaags parket

Tweelaags parket

Tweelaags parket, het alternatief voor een traditionele parketvloer.

Tweelaags parket is een parket die je kunt vergelijken als lamel parket maar dan als vervanger van een traditionele parketvloer. Een traditionele vloer wordt ook vast geplaatst doormiddel van een verlijming en vernageling van de vloer.  Deze vernageling vinden sommige klanten een storend geheel in de vloer, dan adviseren wij vaak een tweelaags lamelvloer. Deze kwaliteit vloeren zijn opgebouwd als een plank van 11mm dik, waarvan een toplaag van een 2,5 mm uit geselecteerd edel houtsoort.

De drager bestaat uit Europees naaldhout lamellen van voornamelijk staande jaarringen en groeven, op een regelmatige afstand met op
de kopse kant van het lamel een watervaste multiplex met een mes en groef profiel. Om hiermee de koppen een stabiliteit te geven.
Deze lamel opbouw kan direct op de afwerkvloer verlijmd worden, ook kunnen deze vloeren geplaatst worden in een appartement met een zwevende of niet zwevende basisvloer.
Is er in het appartement geen 10db zwevende ondervloer, dan kan met behulp van een speciale ondervloer toch deze vloer vast geplaatst worden. Op deze speciale ondervloer kunnen we de vloeren vol verlijmen en hierdoor haalt u dan wel de 10 DB zoals deze vaak wordt voorgeschreven door de VVE. Men kan deze vloeren ook op een houtenvloer plaatsen, laat je informeren over de juiste mogelijkheden. Wij leveren dan ook tweelaags systeem vloer van het Zwitserse topmerk Bauwerk Parket, wat een zeer uitgebreide collectie qua kleuren, afmetingen en houtsoorten heeft in deze vloeren.

Tweelaags en vloerverwarming
Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor op vloerverwarming  te plaatsen daar ze een zeer hoge geleiding van warmte hebben door middel van de ruimtes die tussen de lamellen op de regelmatige afstand staan, hierdoor de is het rendement van deze vloeren RT= 0,078 m2 K/W.

Het tweelaags parket is in vele houtsoorten en breedtes verkrijgbaar, zelfs met of zonder vellingskant. Het voordeel van deze vloeren is dat ze kant en klaar zijn afgewerkt, dus er wordt niet na het parket plaatsen meer geschuurd.

Bauwerk_Silente_Haus_e_2e001d24a7Silent systeem
Stil, duurzaam en glad
Met behulp van de Silente technologie, heeft Bauwerk Parket tweelaags systeem Villapark en Multipark een innovatieve oplossing, dat het geluid in de woonkamer vermindert ontwikkeld. De Silent mat kan in principe combineren met alle producten.

Met Bauwerk Parket vloeren biedt Berk Parketvloeren je de creatieve ruimte voor zelfontplooiing om het huis in te richten zoals jij het graag wilt.

Maak in onze showroom uw keuze, uit een grote verscheidenheid aan houtsoorten, -kleuren, uit een uniek assortiment, waarmee de leefruimte jouw individuele denkbeelden weerspiegelt.Bauwerk_Silente_Schuhe_C2C_d4dbae5106

Comment Section

0 reacties op “Tweelaags parket

Plaats een reactie


*