Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

PVC vloeren

PVC vloeren

PVC vloeren staan voor een uitstraling van een echte houten vloer

PVC vloeren zijn geheel nieuw. Berk Parketvloeren speelt in op de vraag en het aanbod vanuit de markt. Daarom introduceren wij een nieuwe productgroep binnen ons schitterende assortiment: de Vinyl-PVC vloeren.

Berk parketvloeren biedt jou met het de merken Karndean, Bodiax en Pure Elegance een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kwaliteit PVC vloeren.

PVC vloeren - BodiaxHierdoor hopen we onze klanten nog meer van dienst te kunnen zijn. Deze Vinyl/PVC vloeren zijn niet alleen hygiënisch-antibacterieel en zeer onderhoudsvriendelijke en geluiddempend. Maar deze zijn ook 100% waterbestendig dus geschikt voor alle natte ruimtes zoals bijvoorbeeld jouw badkamer.

Deze vloeren voelen zacht en warm aan jouw voeten en zijn uitermate geschikt om op de vloer verwarmingssystemen te plaatsen, doordat ze een extreem lage warmte-weerstand van 0,02 K/W hebben bij het vastplakken op de vloer. Al onze PVC vloeren zijn fluisterstil en druk bestendig en hebben een zeer hoge kras- en slijtvastheid, waardoor de vloer in alle ruimtes goed geplaatst kan worden.

De delen kunnen we leveren in diverse breedte´s en zijn extreem slijtvast en ultra zwaar geperst. Hierdoor zijn de PVC vloeren verkrijgbaar in de duurzaamheid klasse van 23/32 of 23/33.

De sterke punten van deze Vinyl vloeren is dat ze kunnen worden geleverd als plakdelen (sheets) maar ook als click-delen welke makkelijk te plaatsen zijn.

Deze duurzame vloeren bieden je naast de ruime keuze in designs de mogelijkheid om te kiezen voor een geborsteld of een synchrone structuur. Bij de synchrone structuur volgt het oppervlak  het design in tegenover stelling van het geborstelde oppervlak, welke hierdoor voelbaar is en een zichtbaar reliëf heeft.

bodiax waaierDe vloeren bevatten geen gerecycled materiaal waardoor de vloeren reuk-neutraal zijn, onze PVC merken worden gemaakt van pure, originele grondstoffen maar is zelf wel uiteraard verantwoord recyclebaar.

Welk design jij ook kiest, je krijgt gegarandeerd de meest milieuvriendelijk en duurzame PVC vloer in haar soort.

Comment Section

0 reacties op “PVC vloeren

Plaats een reactie


*