Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Lindura

Lindura

Lindura, een unieke vloer met bijzondere eigenschappen.

Lindura is de nieuwste generatie hightech vloeren van het Duitse merk Meister is de belangrijkste innovatie op het gebied van harde vloeren. Met haar Wood-Powder-technologie verandert Meister een normale houten vloer in een unieke houten hightech-vloer.
Deze wereld primeur welke door Meister zelf is ontwikkeld, combineert toplaag van echt hout met alle facetten van het hout zoals scheuren, knoesten en de poriën met de natuurlijke materialen van Wood-Powder tot één vloer en biedt de beste voorwaarden voor een blijvende verbinding onderling van de materialen.lindura overzicht (1)

Wood-Powder
Het uniek Wood-Powder is een een materiaal mix van fijne houtvezels en andere natuurlijke stoffen en dringt daarbij in iedere houtporie en in de HDF -dragerkern en wordt onder druk en hitte met elkaar versmolten. Door dit proces wordt de HDF-kern en de toplaag gestabiliseerd en geïmpregneerd.
Het resultaat zijn levendige tot rustieke, geborstelde en natuur geoliede landhuisplanken met een fascinerende, tot nu toe ongekend Used-look optiek en een opmerkelijke stevigheid – precies wat echte karakters onderscheidt.

In de onderstaande video ziet je exact hoe Lindura wordt gemaakt en wat de testresultaten zijn.

Designs en onderhoud
Lindura vloeren hebben een Meister Weartec natuur geoliede oppervlakte van licht, middelbruin tot donkere kleuren die zorgt voor een hoge mate van bescherming zonder te veel glans en zijn gemakkelijk te onderhouden. Lindura vloeren zijn stevig, belastbaar, duurzaam en aangenaam warm aan de voeten. De vloer werkt vochtregulerend en energiebesparend en zorgt voor een gezond en prettig leefklimaat.

De Lindura vloeren zijn er in tien karaktervolle oppervlaktes te verkrijgen, waaronder acht Eiken en twee Lariks varianten, en in twee formaten : in de 2600 mm lengte en 320 mm breed en de 2200 mm lengte en 270 mm breed, met de dikte van maar liefst elf mm. De vloeren zijn zowel geschikt voor in de woning maar ook voor commerciële projecten .

lindura-katalog-gb-18-638Naast de bijzonder en exclusieve fraaie oppervlakte is de Lindura ook zeer aantrekkelijk geprijsd, Meister toont aan dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn en brengt hiermee een rustieke droomvloer binnen het bereik voor iedereen.
Ben je benieuwd naar deze hightech houten vloer, breng dan een bezoek aan onze showroom waar we jou kunnen overtuigen van deze unieke parketvloer.

 

Comment Section

0 reacties op “Lindura

Plaats een reactie


*