Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

Laminaat

Laminaat

Laminaat is er te kust en te keur. Welke vloer je ook kiest, het gaat om de sfeer en stijl die bij jou past.

Laminaat is in Nederland al jaren niet meer weg te denken uit de huiskamers of slaapvertrekken van de woning. Deze gebruiksvriendelijke vloeren blijven de mensen hedendaags nog aanspreken door de uitstraling en veelzijdigheid. Daarnaast zijn de prijzen van deze vloeren zeer aantrekkelijk.

Laminaat is in onze collectie ruim vertegenwoordigd met onder andere de kwaliteitsmerken Meister, Bodiax en Douwes Dekker. In onze verdere collectie hebben wij een ruime keuze aan moderne designs. Vele vloeren zijn vaak pas op het tweede gezicht van echt hout te onderscheiden.Charmant-tijdloos-eiken-wit-2V-1-600x338

Het laminaat is zorgvuldig geselecteerd met designs van eiken wit tot gerookt eiken, met of zonder V-groef, of een vloertegel die er uit ziet als leisteen, zandsteen of textieldessins. Het laminaat heeft de hoogste kwaliteitsnormen en is op verzoek verkrijgbaar met een reducerende loop- en contact geluiddempende onderlaag.

meister laminaatAl onze collecties laminaat voldoen aan de criteria van de hoogste belastingklasse voor het woongebruik. Uiteraard bieden wij je niet alleen kwaliteit laminaatvloeren, maar ook een ruime keuze aan toebehoren van plinten tot vloerverwarming onder de vloer. Daarnaast biedt Berk parketvloeren ook verlichting aan in de vloer en vooral niet te vergeten de juiste onderhoudsproducten. Tevens kunnen wij voor jou de vloer vakkundig plaatsen zodat je jaren kan genieten van een prachtige laminaatvloer.

Met zoveel verschillende vloeren en service bieden wij voor iedere huis, kantoor of winkel de juiste vloer.
Een veelzijdigheid op maat.

Comment Section

2 reacties op “Laminaat

Plaats een reactie


*