Flow Edition - Bauwerk Parkett

Flow Edition van Bauwerk Parkett

Geïnspireerd door gietvloeren maar met alle kwaliteit van een echte houten vloer

Bauwerk Parkett - Flow Edition

Flow Edition van Bauwerk Parkett

Een vloer in volledige harmonie. de Flow Edition van Bauwerk Parkett biedt het beste van twee werelden. Geïnspireerd door gietvloeren maar met alle kwaliteiten van een echte houten vloer, heeft Bauwerk's Flow Edition een industrieel karakter dat toch een gevoel van warmte uitstraalt. De Flow Edition heeft een opvallende maar zelfverzekerde nadruk op de ruimte en het oppervlak.


De collectie is alleen verkrijgbaar in essenhout en in drie verschillende tinten (zwart, grijs en wit). Deze elegante vloeren worden afgewerkt met de unieke B-Protect beschermingslaag.

Awards voor de Flow Edition

Awards voor de Flow Edition

De uitstraling van de Flow Edition combineert de natuurlijkheid van een houten vloer met de gestroomlijnde look van een gietvloer waardoor het een populaire keuze is in een moderne interieur. Het is geen verrassing dat de jonge collectie Flow Edition inmiddels al twee prijzen heeft gewonnen: bij de "Iconic Awards 2016" met de "Best of Best" en de "German Design Award 2017 met een "Special Vermelding".

Bekijk hieronder voorbeelden uit de collectie Flow Edition van Bauwerk Parkett:

Bauwerk Parkett - Flow Edition - Grigio
Bauwerk Parkett - Flow Edition - Eiken Nero
Bauwerk Parkett - Flow Edition - Eiken Bianco

Bekijk de Flow Edition van Bauwerk Parkett bij ons in de showroom in Delft.

Trees for All

Berk Parketvloeren is partner van Trees for All

Voor ieder verkochte vloer zal Berk Parketvloeren een bijdrage maken om een boom te planten in Bolivia of Oeganda. Bij oplevering van uw vloer krijgt u een certificaat als bewijs van het planten.


Naast dat leveranciers van Berk Parketvloeren gecertificeerd zijn volgens PEFC, FSC en Greenguard willen wij graag nog een stapje extra doen in ons duurzaamheidsbeleid om de wereld een stukje duurzamer te maken.

arrow_drop_up arrow_drop_down