Douwes Dekker - Berk Parketvloeren
arrow_drop_up arrow_drop_down

Douwes Dekker

Karakter in huis

Douwes Dekker

Met Douwes Dekker vindt u altijd de vloer die het beste bij u past! Wie een nieuwe vloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in uw huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een laminaat- of PVC-vloer die een sfeer creëert waarbij u zich helemaal happy voelt, die je woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. 


Alle vloeren uit de laminaatcollecties hebben de natuurlijke straling van een echte houten plankenvloer maar met het comfort van laminaat. Een groot deel van de vloeren uit de collecties zijn voorzien van vellingkanten wat het gevoel van echte planken nog extra benadrukt.

Ontdek de collecties laminaat van Douwes Dekker

Collectie Aardig

Deze instapcollectie biedt 7 mm dikke laminaatvloeren met een ingetogen kleurgebruik op landelijk eiken. Dankzij de rustige kleuren kun je de Aardig-vloeren met alle meubelstijlen combineren. Door zijn eigen karakter geeft dit laminaat een eigen sfeer aan elke woonruimte. De decorlaag van alle vloeren heeft een fijne houtstructuur. Sommige vloeren hebben een v-groef om het plankenkarakter te benadrukken. Andere juist weer niet, wat je woonruimte een extra neutrale en rustige uitstraling geeft.

Collectie Spontaan

Een collectie van 7 mm dikke laminaatvloeren in mooie decors. Deze collectie in trendy grijze, witte en warme bruintinten is geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en keukens, maar ook voor licht kantoorgebruik. Spontaan heeft geen V-groef, waardoor deze vloeren zich gemakkelijk aan elk interieur aanpassen.

Collectie Charmant

Deze 8 mm dikke planken hebben dankzij hun natuurgetrouwe structuur, die alle noesten en nerven in het hout volgt, de uitstraling van écht hout. Charmant biedt laminaatvloeren met rustige en tijdloze decors, die zowel nu als de komende jaren met al je creatieve interieurideeën te combineren zijn! Een vloer die je altijd een heerlijk ‘welkom thuis’ gevoel zal geven, ongeacht de seizoenen of het interieur waarmee je deze vloer combineert. Alle Charmant-vloeren hebben een V-groef, waardoor een mooi plankeneffect ontstaat.

Collectie Sympathiek

Een collectie 8 mm dikke laminaatvloeren met extra brede planken en V-groef in fraaie decors. Trendy vloeren waarmee je voor elk interieur altijd de juiste keuze maakt. De natuurgetrouwe, matte houtstructuur zorgt voor een rustig geheel. Tegelijkertijd heb je met Sympathiek iets heel unieks op de vloer!

Collectie Elegant

Met de prachtige decors van deze rustige, eigentijdse vloeren creëer je rust in je interieur. Dankzij de natuurgetrouwe embossed in register structuur, die alle noesten en nerven in het hout volgt, heb je met dit laminaat een niet van echt hout te onderscheiden vloer in huis. Alle Elegant-vloeren zijn 9 mm dik en hebben extra grote planken van 24,3 cm breed met een lengte van 220 cm. Dat is bijna twee keer zo lang als die van de meeste standaard laminaatcollecties! Alle delen hebben een V-groef rondom, die de overgang tussen de verschillende planken benadrukt.

Heeft u aanvullende vragen over Douwes Dekker?

Trees for All

Berk Parketvloeren is partner van Trees for All

Voor ieder verkochte vloer zal Berk Parketvloeren een bijdrage maken om een boom te planten in Bolivia of Oeganda. Bij oplevering van uw vloer krijgt u een certificaat als bewijs van het planten.

Naast dat leveranciers van Berk Parketvloeren gecertificeerd zijn volgens PEFC, FSC en Greenguard willen wij graag nog een stapje extra doen in ons duurzaamheidsbeleid om de wereld een stukje duurzamer te maken.