Douwes Dekker - Berk Parketvloeren
arrow_drop_up arrow_drop_down
Douwes Dekker

Douwes Dekker

Karakter in huis

Douwes Dekker - Logo

Douwes Dekker

Douwes Dekker is een merk welke laminaatvloeren aanbiedt en is bekend van verscheidende televisieprogramma's op RTL4. Met Douwes Dekker vindt u altijd de vloer die het beste bij u past! Wie een nieuwe vloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in uw huis en de verdere inrichting daarvan.


Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een laminaatvloer die een sfeer creëert waarbij u zich fijn bij voelt, die je woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. 


Alle vloeren uit de laminaatcollecties hebben de natuurlijke straling van een echte houten plankenvloer maar met het comfort van laminaat. Een groot deel van de vloeren uit de collecties zijn voorzien van vellingkanten wat het gevoel van echte planken nog extra benadrukt.

Ontdek de collecties laminaat van Douwes Dekker

Collectie Spontaan

Een collectie van 7 mm dikke laminaatvloeren in mooie decors. Deze collectie bestaat uit grijze, witte en warme bruintinten en is geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en keukens. De collectie Spontaan is ook geschikt voor licht kantoorgebruik. Spontaan heeft geen V-groef, waardoor deze vloeren zich gemakkelijk aan elk interieur aanpassen.

Douwes Dekker - Spontaan - Authentiek Eiken Donkergrijs
Douwes Dekker - Spontaan - Eiken Wit Geolied
Douwes Dekker - Spontaan - Oud Eiken Licht Grijs Geborsteld

Collectie Sympathiek

Een collectie 8 mm dikke laminaatvloeren met extra brede planken en V-groef in fraaie decors. Trendy vloeren waarmee je voor elk interieur altijd de juiste keuze maakt. De natuurgetrouwe, matte houtstructuur zorgt voor een rustig geheel. Tegelijkertijd heb je met Sympathiek iets heel unieks op de vloer!

Douwes Dekker - Sympathiek - Royaal Eiken Wit Geborsteld
Douwes Dekker - Sympathiek - Royaal Eiken Wit Gelakt
Douwes Dekker - Sympathiek - Royaal Eiken Grijs Geborsteld

Collectie Elegant

Met de prachtige decors van deze rustige, eigentijdse vloeren creƫer je rust in je interieur. Dankzij de natuurgetrouwe embossed in register structuur, die alle noesten en nerven in het hout volgt, heb je met dit laminaat een niet van echt hout te onderscheiden vloer in huis. Alle Elegant-vloeren zijn 9 mm dik en hebben extra grote planken van 24,3 cm breed met een lengte van 220 cm. Dat is bijna twee keer zo lang als die van de meeste standaard laminaatcollecties! Alle delen hebben een V-groef rondom, die de overgang tussen de verschillende planken benadrukt.

Douwes Dekker - Elegant - Eigentijds Blank Eiken
Douwes Dekker - Elegant - Smaakvol Gerookt Rustiek Eiken
Douwes Dekker - Elegant - Eigentijds Licht Eiken

Heeft u aanvullende vragen over Douwes Dekker?

Trees for All

Berk Parketvloeren is partner van Trees for All

Voor ieder verkochte vloer zal Berk Parketvloeren een bijdrage maken om een boom te planten in Bolivia of Oeganda. Bij oplevering van uw vloer krijgt u een certificaat als bewijs van het planten.

Naast dat leveranciers van Berk Parketvloeren gecertificeerd zijn volgens PEFC, FSC en Greenguard willen wij graag nog een stapje extra doen in ons duurzaamheidsbeleid om de wereld een stukje duurzamer te maken.