arrow_drop_up arrow_drop_down
Coronavirus

Maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus

Maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus

Berk Parketvloeren neemt verschillende maatregelen tegen het Coronavirus. We realiseren ons dat de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zich snel opvolgen, waardoor de situatie van dag tot dag verandert.


Vooralsnog gaan de projecten van Berk Parketvloeren wel door. Wij nemen met elke afgesproken klant een dag van te voren contact op om te informeren of de gemaakte afspraak door kan gaan. Wij vertrouwen op de eigen verantwoordelijkheid van onze klanten en gaan er dan ook van uit dat klanten zelf hun afspraak afzeggen als er een verandering komt in de gezondheidssituatie. Onze medewerkers hebben het recht om, bij twijfel, de werkzaamheden niet uit te voeren en in overleg later te plannen.


Wij houden de gezondheid van onze medewerkers goed in de gaten. Als één van hen gezondheidsklachten (zoals gespecificeerd door de Rijksoverheid) heeft sturen wij de betreffende medewerker direct naar huis. Wij vragen u om gepaste afstand te houden (minimaal 1,5 meter) en om bij grotere klussen zoals schuren en het plaatsen van een vloer niet in dezelfde ruimte als onze medewerkers te verblijven.


Er wordt geteld hoeveel klanten er in de showroom binnen zijn. Er wordt daarbij rekening gehouden met 25 m² per klant. Als er meer dan het aantal toegestane klanten gelijktijdig binnen zijn dan dient men buiten te wachten. Klanten mogen maximaal met 2 personen per huishouden de winkel in. 

Op dit moment zijn de volgende maatregelen van kracht:

Wij dragen mondkapjes en verzoeken eenieder een mondkapje te dragen in onze showroom.

Bij de entree van onze showroom staat er een desinfectiepomp. Voordat de medewerker bij uw thuis komt desinfecteert hij zijn handen. Onze medewerkers zullen bij het afleveren en plaatsen handschoenen dragen.

Medewerkers van Berk Parketvloeren schudden geen handen en reinigen regelmatig de handen op een dag.

Reken het liefst alleen contactloos af met je pinpas of mobiel.

We roepen u op om de kinderen en huisdieren niet mee naar de showroom te nemen.

Wenst u meer informatie?