Coronavirus

Maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus

Maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus

Berk Parketvloeren neemt verschillende maatregelen tegen het Coronavirus. We realiseren ons dat de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zich snel opvolgen, waardoor de situatie van dag tot dag verandert.


Vooralsnog gaan de projecten van Berk Parketvloeren wel door. Wij nemen met elke afgesproken klant een dag van te voren contact op om te informeren of de gemaakte afspraak door kan gaan. Wij vertrouwen op de eigen verantwoordelijkheid van onze klanten en gaan er dan ook van uit dat klanten zelf hun afspraak afzeggen als er een verandering komt in de gezondheidssituatie. Onze medewerkers hebben het recht om, bij twijfel, de werkzaamheden niet uit te voeren en in overleg later te plannen.


Wij houden de gezondheid van onze medewerkers goed in de gaten. Als één van hen gezondheidsklachten (zoals gespecificeerd door de Rijksoverheid) heeft sturen wij de betreffende medewerker direct naar huis. Wij vragen u om gepaste afstand te houden (minimaal 1,5 meter) en om bij grotere klussen zoals schuren en het plaatsen van een vloer niet in dezelfde ruimte als onze medewerkers te verblijven.

Op dit moment zijn de volgende maatregelen van kracht:

Wij dragen mondkapjes en verzoeken eenieder een te dragen.

In verband met de lockdown is de showroom van Berk Parketvloeren van 18-12-2021 t/m 14-01-2022 gesloten. Om u van gemak te voorzien kunt u een digitale afspraak maken via onderstaande knop. Na de bevestiging ontvangt u een uitnodiging voor een ZOOM-meeting op het door u gekozen tijdstip.

Medewerkers van Berk Parketvloeren schudden geen handen en reinigen regelmatig de handen op een dag.

Reken het liefst alleen contactloos af met je pinpas of mobiel.

arrow_drop_up arrow_drop_down