Op zoek naar onderhoudsproducten?
Zie onze webshop

Page content

CBW Erkend Parketspecialist

Koop zeker, Koop CBW-erkend.
Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.

In samenwerking met de Consumentenbond heeft CBW algemene voorwaarden opgesteld die je als consument extra goed beschermen. In deze algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering, vervoeren en garantie. Berk parketvloeren is dan ook trots om te vermelden dat zij beschikken over het CBW erkend keurmerk. Berk parketvloeren gelooft in transparantie, duurzaam handelen en oog op service en klantgerichtheid.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig betalen bijvoorbeeld, gaat een CBW-erkende winkel failliet dan bent je de aanbetaling niet kwijt. Daarnaast bieden zij een extra productgarantie, mocht jij een klacht hebben en er niet samen uitkomen met de CBW-erkende winkel, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Wat zijn de garanties als consument?
Kopen bij een CBW erkend parketspecialist biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.cbw erkend

 1. Extra garantie
  CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie.
 2. Veilig (aan)betalen
  Uw kunt zonder risico aanbetalen.
  Het restantbedrag betaalt je pas bij aflevering/oplevering.
 3. Onpartijdige klachtafhandeling
  Mocht je ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Wonen. Ga voor meer informatie naar http://www.cbw-erkend.nl/ of neem contact op met Berk parketvloeren, uw CBW erkend parketspecialist.