Aanbieding: Schuren en afwerken

Herstel uw parketvloer in oude glorie

€ 32,95 per m²

Schuren en oliën van bestaande vloer

Waarom zou u genoegen nemen met een saaie, versleten vloer, als u er een prachtige nieuwe vloer van kunt maken voor zo'n betaalbare prijs? 


Met onze service, kunt u uw oude vloer omtoveren tot een prachtig ogende, gloednieuwe vloer. Onze ervaren en professionele vakmensen zullen uw vloer grondig schuren, zodat alle krassen en vlekken verwijderd worden. Vervolgens brengen we een nieuwe lak- of olielaag aan om uw vloer te beschermen tegen slijtage en om het een mooie glans te geven. U zult versteld staan van hoe nieuw uw vloer er weer uit zal zien! Als u wilt dat de vloer afgewerkt wordt met lak, wordt er een extra toeslag van €4,- per m² in rekening gebracht.


Geldig vanaf 20-03-2023 t/m 31-05-2023.

Over renoveren van uw vloer

Op zoek naar een professionele oplossing voor het schuren of herstellen van uw parketvloer? Bij ons bent u op het juiste adres! Wij beschikken over de meest geavanceerde technieken en machines om uw parketvloer te herstellen tot een prachtige, glanzende en duurzame vloer.

Onze parketteurs gebruiken gespecialiseerde vakwerk, zoals stofarme schuurmethodes, reparatie van de parketvloer en vakkundig advies voor de afwerking van de vloer. Dankzij onze jarenlange ervaring en technische vaardigheden, zorgen we ervoor dat uw vloer er weer jaren tegenaan kan.

Over Berk Parketvloeren

Over Berk Parketvloeren

Berk Parketvloeren is een parketspeciaalzaak opgericht in 1999. In het begin werkten Chris en Jolanda de Berk vanuit huis en in 2008 hebben zij een showroom geopend in Delft. Sindsdien heeft Berk Parketvloeren al meer dan 20 jaar tevreden klanten mogen helpen aan een vloer.


Waarom kiezen voor Berk Parketvloeren?

  • 100% maatwerk;
  • Geen verassingen;
  • CBW-erkend;
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.9;
  • Al meer dan 20 jaar een betrouwbaar adres;
  • Werkzaam in heel Nederland.

Wenst u meer informatie?